top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Yeni Marvel serisinde Bitcoin'e gönderme yapıldı

Güncelleme tarihi: 29 Mar

Yeni Marvel serisinde Bitcoin'e gönderme yapıldı


Disney + yayın hizmetinde gösterilen yeni süper kahraman serisi "The Falcon and the Winter Soldier", mevcut bölümünde Bitcoin'e ( BTC ) bir gönderme yapıyor. Pazar lideri kripto para biriminin yavaş yavaş popüler kültürde ve ana akımda bir demirbaş haline geldiğine dair daha fazla kanıt gösteriyor. Filmlerde ve TV şovlarında gizlenmiş ve tam anlamıyla izleyiciler tarafından keşfedilmeyi bekleyen "Easteregg" gibi küçük şakaların ortak adı olan karşılık gelen, "Power Broker" adlı üçüncü bölümde bulunacaktı. Özellikle Bitcoin yatırımcıları arasında yaklaşan Paskalya beklentisini daha da artırabilecek bir sürpriz.


Marvel Serisinde Bitcoin


Marvel serisinin son bölümünde, kahramanlardan biri şöyle bir metin mesajı alır: "Selby öldü. Katiline 1.000 Bitcoin ödülü verildi." Bölümün yaklaşık yarısında görünen ima, Bitcoin'in rekor çalışması için zamanında geliyor, bu da metin mesajına daha fazla vurgu yapıyor, çünkü mevcut fiyata 1000 BTC, büyük bir 58,8 milyon ABD dolarına eşdeğer olacaktı.

Bitcoin Referansının Tek Dezavantajı Var


Bitcoin referansının tek dezavantajı, pazar lideri kripto para biriminin planın bir parçası olarak gölgeli bir bağlamda, yani katillerin tutuklanması için bir ödül olarak bahsedilmesidir. Bitcoin, birçok gözlemci için altınla eşdeğer kabul edilebilecek meşru bir yatırım ürünü olarak kendini kanıtlamış olsa da, kripto para birimi hala yasadışı faaliyetler için sözde bir son kullanım aracı olarak imajını tamamen değiştirmiş gibi görünmüyor. 2020 sonu da TV dizisi "Shameless" bir dizide iki kripto lideri Bitcoin ve Ethereum vardı.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4 görüntüleme0 yorum
bottom of page