top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata

StormX (STMX) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

Güncelleme tarihi: 13 Tem 2022

İçerikler

  1. 1 StormX (STMX) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

  2. 1.1 StormX Dolaşım Arzı Ne Kadar?

  3. 1.2 StormX Nedir?

  4. 1.2.1 StormX’in İlkeleri

  5. 1.2.2 STORM Token Nasıl Kazanabilirsiniz?

  6. 1.2.3 StormX Pazarını Kimler Kullanabilir?

  7. 1.2.4 Storm Market Blockchain’i Nasıl Kullanıyor?

  8. 1.3 STORM Nereden Alınır ve Depolanır?

  9. 1.3.1 Storm Ekibinde Kimler Var?

  10. 1.3.2 Storm Market Diğer Benzer Platformlarla Nasıl Karşılaştırılır?

StormX (STMX) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum


Her gün telefonunuzda kaç dakika veya saat harcıyorsunuz? Bunu yaparken ekstra para kazanabilseydiniz ne olurdu? En azından StormX Market’te yapabileceğiniz ortaya çıktı. StormX Market, dünyanın her yerinden milyonlarca insanın küçük görevleri yerine getirmesine ve kripto para birimi kazanmasına olanak tanıyan, blok zinciriyle çalışan bir platformdur. Tek yapmanız gereken platformda oturum açmak, beğendiğiniz görevleri belirlemek ve çalışmaya başlamak. Bu makalede, token kazanmaya nasıl başlayabileceğiniz dahil olmak üzere Storm projesinin neyle ilgili olduğunu daha derinlemesine inceleyeceğiz!


StormX (STMX) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum
StormX (STMX) Nedir? Nasıl Alınır? Analiz ve Yorum

StormX Dolaşım Arzı Ne Kadar?

Dolaşan Arz 10.00B STMX 100% Maks Arz 10,000,000,000 Toplam Arz 10,000,000,000


StormX Nedir?


Storm, gig ekonomisini merkezsizleştirerek işe bakışımızı değiştirmeyi amaçlayan bir blok zinciri projesi olan StormX yerel para birimidir. Storm’un platformu, dünyanın her yerinden serbest çalışanların belirli “mikro görevleri” gerçekleştirmelerine ve blok zinciri tabanlı akıllı sözleşmeler yoluyla karşılığında kripto para kazanmalarına olanak tanır. Bu tür mikro görevler, video izlemeyi, anketleri tamamlamayı ve yeni ürünleri denemeyi içerebilir.

StormX ekibi, hayatta geçinmek ve topluluklarımızla birlikte kendimizi geliştirmek için kazanma fırsatının hepimiz için ortak bir ihtiyaç olduğuna inanıyor. Sadece merkezileşmekle kalmayıp aynı zamanda serbest çalışanların kazançlarından büyük bir kesinti alan mevcut serbest sektöre (örneğin Upwork, Guru ve Fiverr gibi) meydan okumayı amaçlıyor. Storm Market, Storm’un bu sorunu değiştirmek için ilk adımı atmak istediği yerdir. Sonuç olarak, kullanıcılar, hangi cihazı kullanıyor olurlarsa olsunlar, internete bağlı oldukları sürece, herhangi bir yerde herhangi bir zamanda herhangi bir kişinin para kazanmasına izin veren “oyunlaştırılmış” mikro görevlerde yer alabilirler. Ve bu sadece parayla ilgili değil. Topluluk katılımcıları, aktif katılımı ve aidiyet duygusunu teşvik ederek birbirleriyle etkileşime girebilir ve etkileşim kurabilir. Storm Market, bunu kullanıcılar için etkinleştirecek;

  1. Yeni fırsatları daha kolay bulmalarına izin verin.

  2. İlerlemeyi kolaylaştırın.

  3. Bir topluluktaki rolleri ne olursa olsun başkalarıyla etkileşim kurmayı kolaylaştırın.

StormX’in İlkeleri

StormX şu üç ilkeye inanır ve bu ilke tarafından yönlendirilir;

  1. Tüm katılımcılar müzakere edebilir ve bir anlayışa ulaşabilirse, etkili küresel katılım mümkündür.

  2. Kişinin durumunu kazanma ve iyileştirme fırsatı temel bir insan hakkıdır.

  3. Verimlilik, en değerli kaynak olan zamana saygı duymakla ilgilidir.

STORM Token Nasıl Kazanabilirsiniz?


Kullanıcıların Storm Market’te STORM jetonları kazanmalarının üç ana yolu vardır.

  1. STORM PLAY, kullanıcıların “kazanmak için oynamasını” sağlar. Bunu hem Android hem de iOS’ta Storm Play uygulaması aracılığıyla yapabilirler. “Oynatmak”, video oynatmayı, anketleri doldurmayı veya yeni ürün ve hizmetleri denemeyi içerir. Oyuncular Storm Bolts, Bitcoin veya Ethereum şeklinde kripto kazanabilirler.

  2. STORM SHOP, kullanıcıların “kazanmak için alışveriş yapmalarını” sağlar. Bu platform aracılığıyla, kullanıcılar belirli ürün ve hizmetleri satın aldıkları için ödüllendirilir.

  3. STORM GIGS, kullanıcıların “kazanmak için performans göstermelerini” sağlar. Katılımcılara, serbest görevler, kalite güvence testleri, makine öğrenimi görevleri vb. gibi çeşitli mikro görevleri yerine getirmeleri için STORM jetonları kazanma fırsatı verilir.  

StormX Pazarını Kimler Kullanabilir?


Dünyanın her yerinden herkes Storm Market’i kullanabilir. Bununla birlikte, platform belirli kategoriler göz önünde bulundurarak oluşturulmuştur. Ekip, katılımcıların birbirleri ile etkileşimini kolaylaştırmak için bu kategorileri etiketlemiştir. Platformu para kazanmak/mevcut fırsatlardan yararlanmak için kullanan kişilere Storm Player denir. Reklamcılar, oyun platformları, şirketler ve işe alımcılar ve fırsatlar sunabilen diğer herkes Storm Makers olarak bilinir. Platformdaki diğer katılımcılar;

  1. Achievers- Yeni beceriler öğrenmekten ve ustalaşmaktan hoşlanan ve yaptıkları her şeyde başarılı olmak isteyen bireyler

  2. Yıkıcılar – mevcut sistemlere meydan okumayı seven ve test etme, mevcut öğeleri yeniden düzenleme vb. görevlere meyilli kişiler

  3. Kaşifler – bunlar, keşif ve yaratıcı unsur içeren görevleri seven ve görevleri anında bulup tamamlaması muhtemel olan özgür ruhlu kişilerdir.

  4. Sosyalleştiriciler – bunlar, başkalarıyla etkileşim kurmayı ve bağlantı kurmayı seven ve sevk görevlerini kontrol edip tamamlaması muhtemel kişilerdir.

  5. Hayırseverler – bunlar, daha iyiye katkıda bulunmaya meyilli görevleri seven ve görevleri fedakarlık içeren Storm Yapıcılar aramaya daha yatkın olan kişilerdir.

  6. Oyuncular – yukarıdakilerin hepsini kapsayan genel bir terim, bunlar ödülleri ve ödülleri perçinlemek için görevleri yerine getiren kişilerdir.

Storm Market Blockchain’i Nasıl Kullanıyor?


Blok zinciri, Storm Market platformunun çok önemli ve merkezi bir parçasıdır. Storm Makers ve Storm Players’ın verimli eşleşmesini kolaylaştırır. Storm market ayrıca, Oyuncular ve Yapıcılar arasındaki etkileşim şartlarını otomatik olarak uygulamak için blockchain akıllı sözleşmeleri – Storm Sözleşmeleri’ kullanır. Otomasyon ve insan müdahalesinin ortadan kaldırılması, daha hızlı süreçlere, yüksek verimliliğe ve daha düşük ücretlere yol açar.


STORM Nereden Alınır ve Depolanır?


Bolts olarak bilinen bir para birimi şeklinde kazanacağınız Storm Market platformuna katılarak Storm jetonları elde edebilirsiniz. Bunları daha sonra Storm jetonlarına dönüştürebilirsiniz. Ek olarak, şu borsalardan herhangi biri için STORM jetonları alabilirsiniz: Bittrex, HitBTC ve BitSwap. STORM belirteci, Ethereum’un blok zincirine dayanmaktadır ve bu nedenle, herhangi bir ERC20/Ethereum uyumlu cüzdanda saklayabilirsiniz. Popüler seçenekler arasında MyEtherWallet, Mist, MetaMask, Jaxx.io, Trust Wallet, Atomic Wallet, Ledger ve Trezor bulunur.

Storm Ekibinde Kimler Var?

  1. Storm, Foster School of Business’tan mezun olan CEO ve Kurucu Simon Yu’nun beynidir.

  2. Sean Zhong, Teknolojiden Sorumlu Başkandır ve veri ambarı ve yazılım mühendisliği alanlarında çalışma deneyimine sahiptir.

  3. Tara Nygaard operasyon şefidir ve siber güvenlik ve Nesnelerin İnterneti (IoT) alanlarında deneyime sahiptir.

  4. Storm ayrıca Bancor CEO’su Guy Benartzi, Bittrex’in kurucusu ve CEO’su Bill Shihara ve Ethereum’un kurucu ortağı Anthony Do Iorio gibi güçlü bir danışman grubuna sahiptir.

Binance indirim ile hesap aç


Storm Market Diğer Benzer Platformlarla Nasıl Karşılaştırılır?


Storm Market’e benzer hedefler sunan başka platformlar da var, ancak bu özelin sayısız avantajı var. Yarışmacılar (Storm Konserleri eşdeğeri için) yüzde 40’a kadar hizmet ücreti talep edebilirler. Buna karşılık, Storm Market yalnızca yüzde 1’lik küçük bir ücret artı Ethereum gaz maliyeti alıyor, ikincisi Storm Market’e bile gitmeyecek. Ek olarak, Storm Market paranızın anında çekilmesine izin verirken, rakipler beş güne kadar sürebilir. Son olarak Storm Market, diğer benzer platformlarla elde edemeyeceğiniz özelliklerin ve avantajların bir listesini sunar. Bunlara oyunlaştırma, proje yönetimi entegrasyonu, güvenli ve özel bir platform ve pazarlama entegrasyonu dahildir.


Storm, dünyanın her yerindeki herkesin mobil cihazlarında, tabletlerinde, dizüstü bilgisayarlarında vb. herhangi bir zamanda kazanmaları için bir platform sağlar. Sadece bir tuşa basarak günde sadece birkaç dakikanızı ayırarak ekstra para kazanabilirsiniz. Ürünleri tanıtmak, küçük işleri halletmek vb. isteyen kişiler için güvenli ve güvenli bir platformdur. Storm’da bireyler ayrıca etkileşim kurabilir, etkileşimde bulunabilir ve daha büyük bir topluluğun parçası olabilir. Storm oyunun kurallarını değiştiriyor ve nasıl geliştiğini görmek ilginç olacak.


Herkesin ek gelir elde etmek ve mobil cihazlarında olmak istediği günümüz dünyasında Storm Market mükemmel bir çözüm sunuyor. Oyunlaştırılmış mikro işlemler, dünyanın her yerindekiler için bir dizi seçenek sunarak, serbest çalışanların bir seferde sadece birkaç dakikası olsa bile ekstra gelir elde etmelerini mümkün kılmalıdır. Platform, topluluk katılımı ve kullanım kolaylığı açısından da öne çıkmalıdır. Hem jeton kazanmak isteyenler hem de mikro görevleri tamamlamak için serbest çalışanlar arayanlar Storm Market’i faydalı bulmalıdır.


Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: JL3MPH7U Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505



Binance indirim ile hesap aç

11 görüntüleme0 yorum
bottom of page