top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Starcoll, NFT olarak sınırlı sayıda Star Wars koleksiyon ürünleri yayınlayacak

Güncelleme tarihi: 29 Mar

Starcoll, NFT olarak sınırlı sayıda Star Wars koleksiyon ürünleri yayınlayacak


NFT endüstrisi, giderek daha fazla büyük marka dijital koleksiyonları keşfettikçe kaynıyor. Harcanamaz tokenleri benimseyen en son Star Wars oldu. StarColl'un yardımıyla 800'den fazla sınırlı sayıda koleksiyon parçası NFT olarak yayınlanacak.


NFT Endüstrisi Büyümeye Devam Ediyor


Değiştirilemez token veya NFT dünyasının devam eden büyümesine dikkat çekmek ilginçtir. Başlangıçta hevesli sanatçılar için hızla zengin olma planı olarak görülen şey, küresel bir fenomen haline geliyor. Blok zincirindeki dijital koleksiyonlar, bazı birinci sınıf markaların yardımıyla ivme kazanıyor. NBA, Topshot koleksiyonunu bu teknolojiyle yayınladığından beri, diğer markalar da aynısını yapmak istiyor.


NFT markasına ve franchise haklarına dikkat etmekten bahsetmişken, "Star Wars" koleksiyonları blok zincirine girecek. StarColl'un yardımıyla, 4 Mayıs'ta dünya çapında Star Wars Günü olarak bilinen 800'den fazla sınırlı sayıda koleksiyon parçası getirmek hedefleniyor. Fiziksel bir öğe, büyük bir özel Star Wars koleksiyonundan StarColl tarafından verilen her NFT'yi onaylar.

Gelecekteki StarCollNFT sahipleri olarak, koleksiyonerler isimlerini ve NFT'yi Starcoll gezici sergisinde görünür kılacaklar. Anonim kalmak isteyen sahipler de bu seçeneğe sahip olacak. Tüm NFT sahipleri, özel ve benzersiz bir avantaj olarak dünya turu sergisine ömür boyu ücretsiz erişim elde edecekler. Gerçek Star Wars hayranları için bu paha biçilemez bir bonus.


Blok Zincirinde Star Wars NFT'lerin Güvenliği


Bu yeni Star Wars koleksiyonları için en uygun güvenliği sağlamak için StarColl, QAN blok zincirine dönüyor. Kuantuma dirençli olan blockchain, piyasadaki diğer halka açık dijital defterlerden daha iyi bir çözüm sunar. Kuantum direnci, kuantum hesaplamanın gelişmesi nedeniyle önümüzdeki yıllarda blok zinciri teknolojisinin önemli bir parçası haline gelecektir.

QANplatform CTO'su Johann Polecsak şunları ekliyor; “NFT güvenliği günümüzde unutulan bir konudur. Kimse siber güvenlik sorunlarından veya NFT ekosisteminin zayıf noktalarından bahsetmiyor. Binlerce dolara satılan NFT kaynak dosyaları, bilgisayar korsanları tarafından kolayca memlere dönüştürülebilir. StarColl NFT'si, meta verileri ve özel bilgileri depolayan kuantuma dirençli QAN blok zinciri tarafından korunacaktır. "


Hibrit blok zinciri platformu ile QANplatform, geliştiricilere ve şirketlere seçenekler sunmak istiyor. İster DeFi çözümlerini veya iş süreçlerini çalıştırmak isteyin, QANplatform en hızlı deneyimi sunmayı amaçlamaktadır. Ek olarak, bu teknoloji Linode veya Amazon AWS gibi bulut hizmetlerinde dağıtılabilir ve yeni fırsatları keşfetmek için sorunsuz bir ortam yaratabilir.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7 görüntüleme0 yorum
bottom of page