top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Norton yakında yerleşik Ethereum madenciliğini günlük dizüstü bilgisayarlara getirebilir

Güncelleme tarihi: 29 Mar

Norton yakında yerleşik Ethereum madenciliğini günlük dizüstü bilgisayarlara getirebilir


NortonLifeLock, bugün teknoloji yayını Verge'de yayınlanan bir rapora göre, Norton 360 platformu aracılığıyla güvenli ve kolay Ethereum madenciliği için tasarlanmış yeni bir özellik olan Norton Crypto'nun piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Tempe tabanlı siber güvenlik yazılımı ve hizmetleri şirketi, bulutta depolanan 'Norton Crypto Wallet' ile birlikte Ethereum madenciliği için yeni özelliği tasarladı.


Kolay Giriş


NortonLifeLock CEO'su Vincent Pilette'e göre şirket, madencilik özelliğini siber güvenlik platformunu genişletmek ve “müşterilerinin sürekli gelişen dijital yaşamlarına” ayak uydurmak için tasarladı.


NortonLifeLock'un baş ürün sorumlusu Gagan Singh, "Norton Crypto ile müşterilerimiz sadece birkaç tıklamayla kripto para birimi için madencilik yapabilir ve kripto para ekosistemine girişin önündeki birçok engeli ortadan kaldırabilir" dedi.

Norton Crypto, müşterilerine Ethereum madenciliği için güvenli bir çözüm vaat ederek, "makinelerinde kazançlarından sızabilecek ve hatta fidye yazılımı yerleştirebilecek incelenmemiş kodlara" maruz kalmayı önlüyor.


Şirket, önceden yüklenmiş olarak gelen yazılımı sağlamanın ötesine geçti. Norton Crypto madencileri, tüm süreci daha giriş seviyesi dostu hale getirmek için madencilik karlarını bulutta depolanan Norton Crypto Cüzdanlarına aktarabilir ve böylece sabit disk arızasından kaynaklanan herhangi bir kayıp riskini ortadan kaldırabilir.


Tak ve Çalıştır Çözümleri


Pilette, “Kripto ekonomisi müşterilerin hayatlarının daha önemli olmaya devam ederken, güvenilen bir marka olan Norton ile kripto para madenciliği yapmalarını istiyoruz” açıklamasında bulundu.


Yeni kripto para madenciliği özelliği yalnızca küçük bir grup müşteriye sunulacak ancak şirket, önümüzdeki aylarda yaklaşık 13 milyon Norton 360 kullanıcısına ulaşmayı umuyor. Duyuruları yalnızca Ethereum olarak adlandırılsa da, şirket CNN'ye diğer "saygın kripto para birimlerini" düşündüğünü açıkladı.


Daha fazla şirket, potansiyel madenciler için kolay giriş seviyesi çözümler piyasaya sürüyor, bu da gerçek kârlar hakkında biraz şüphe uyandırmamayı çok uygun hale getiriyor. Ancak kesin görünen bir şey var, kripto madenciliği altyapısındaki çeşitli gelişmeler benimsemeyi güçlendirecek.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

#Norton #Ethereummadenciliği #dizüstübilgisayar

5 görüntüleme0 yorum
bottom of page