top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Morgan Stanley,% 25'e Varan Bitcoin Tahsisi ile Fonları Kaydediyor

Güncelleme tarihi: 28 Mar

Morgan Stanley,% 25'e Varan Bitcoin Tahsisi ile Fonları Kaydediyor


Morgan Stanley, nakit ödemeli vadeli işlemler veya Grayscale'in Bitcoin Trust aracılığıyla “dolaylı olarak Bitcoin'e maruz kalabilecek” 12 yatırım fonu için SEC kaydı yaptı. Morgan Stanley'in Bitcoin Yatırımları, Morgan Stanley, Advantage, Asia Opportunity, Counterpoint Global, Developing Opportunity, Global Advantage ve diğerleri gibi kurumsal fonlarından 12'si için bir SEC dosyasında - yabancı iştirakleri aracılığıyla% 25'e kadar Bitcoin maruziyeti için önemli bir alan ayırdı. Başvurunun ek bilgi bölümü, her bir fonun "Fonun tamamına sahip olduğu bir yan kuruluşa toplam varlıklarının% 25'ine kadar yatırım yaparak Bitcoin ve diğer varlıklara maruz kalabileceğini" belirtir.

Cayman Adaları'na kayıtlı olan Yan Kuruluş, vadeli işlem sözleşmeleri yoluyla veya GBTC hisselerini elinde bulundurarak Bitcoin maruziyetini sürdürecek. Dosyaya göre, GBTC tahsisi ile kazançlar için vergi muamelesi, doğrudan Bitcoin yatırımı ile aynı muameleyi alacak. Yatırım, hisse senetleri ve tahviller gibi geleneksel piyasalardaki olumsuz hareketlere karşı sigortayı temsil eder.


Dosyalama, uzun vadede yatırımların hisse senetleri ve tahvillerle düşük veya negatif korelasyon göstermesinin beklendiğini" belirtiyor. Altın, tahvil ve diğer emtia bağlantılı araçlara alternatif korunma araçlarıdır. Amerikan çokuluslu bankası geçen ay zengin müşterilere Bitcoin yatırım ürünleri sunacağını duyurdu. Bildirildiğine göre, Morgan Stanley ayrıca en büyük Güney Kore kripto borsası olan Bithumb'ı satın almak istiyor. Banka, ABD'deki düzenleyici kısıtlamaları atlayarak dijital varlıklarla etkileşim kurmanın yollarını açıkça arıyor.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2 görüntüleme0 yorum
bottom of page