top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Microsoft, Azure Blok Zinciri'nin herhangi bir neden göstermeden kapatıldığını duyurdu

Güncelleme tarihi: 29 Mar

Microsoft, Azure Blok Zinciri'nin herhangi bir neden göstermeden kapatıldığını duyurdu


Microsoft, Azure Blok Zinciri'nin herhangi bir neden göstermeden kapatıldığını duyurdu Teknoloji devi Microsoft, 10 Mayıs'ta Blockchain Azure hizmetlerini sonlandıracağını duyurdu, ancak bu kararın nedenleri açıklanmadı. Operasyonların kapanışı 10 Eylül 2021'de gerçekleşecek. Aynı şekilde, milyarder Bill Gates'in şirketi yaptığı açıklamada, yeni uygulamalar veya üye kreasyonları için destek hizmetinin askıya alındığını açıkladı. General Electric, JP Morgan, Starbucks ve Xbox, Azure hizmetleri kullanıcılarının bir parçasıydı. Şirket, platform kullanıcılarının üretim veya değerlendirmedeki gelişme durumuna bağlı olarak Azure Blok Zinciri Hizmeti defter verilerinizi alternatif bir teklife geçirmeye başlamasını önerdi. Microsoft, ConsenSys Quorum hizmetleri Blockchain Hizmeti'nin seçilmesini önerir.


Consesys, Azure kullanıcıları için Ethereum ağında açık kaynaklı bir protokol katmanı olan ConsenSys Quorum'a dayalı bir hizmet sunmak için Microsoft ile birlikte çalıştıklarını iddia ettikleri bir bildiri yayınladı. Şirkete göre, müşterilere ve iş ortaklarına "işlemlerin gizliliğini sağlamak için ek izinlerle çoklu bulut blok zinciri hizmetleri oluşturmanın kolay bir yolunu" sunmak istiyorlar.


Consensys, her iki şirketin de kullanıcılara esnek blok zinciri düğümlerini yapılandırma yeteneği sunarak kurumsal blok zinciri uygulama maliyetini ve geliştirici programlama süresini azaltacağını belirtiyor. ConsenSys Kurucusu ve CEO'su Joseph Lubin, Microsoft ile ilişkilerini genişletmenin, şirketlerin kullanıcılara kurumsal düzeyde yönetilen bir blok zinciri hizmeti sunmak için ConsenSys Quorum ve Quorum müşteri desteğinden yararlanmalarına yardımcı olduğunu söyledi.

Consesys, DeFi Projelerini Ethereum'a Entegre Ediyor


Consensys'in Microsoft ile birleşmesi, şirketin son aylarda kaydettiği büyümeyi yeniden teyit ediyor. Aslında, CriptoNoticias tarafından bildirildiği üzere, geçen Nisan ayında bir finansman turunda 65 milyon ABD doları para toplamayı başardı. Gelir, Ethereum'daki Web3 uygulamalarını ve merkezi olmayan finans projelerini (DeFi) platformuna entegre etmek için yatırılacak.


JPMorgan, Mastercard ve UBS gibi şirketler ve Protocol Labs, Maker Foundation, Fenbushi ve Alameda Research gibi blockchain merkezli teknoloji girişimleri tura katılan yatırımcılar oldu.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page