top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, Bitcoin ve Ethereum'u satın aldı!

Güncelleme tarihi: 28 Mar

Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, Bitcoin ve Ethereum'u satın aldı!


Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, şahsen Bitcoin ve Ethereum'u satın aldı. Bu Cuma günü Ethereal Virtual Summit sanal etkinliğinde duyuruldu. Decrypt baş editörü Daniel Roberts ile yaptığı görüşmede Belediye Başkanı Francis Suarez, "Bitcoin ve Ethereum aldım" dedi. Hatırlamak gerekirse, Belediye Başkanı Francis Suarez, Şubat ayında kişisel olarak kripto para satın almayı planladığını belirtti. Bu nedenle Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin'i düşünüyordu. «Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin satın alabilirim. Ne yapacağımı tam olarak hazırlamadım, ama baktığım üç şey bunlar.


Benzer şekilde Francis Suarez, ‘’Bunu bu hafta yapacağız. Bunu daha sonra değil, daha erken yapmak istiyorum, çünkü fiyat yükselmeye devam ediyor, ne kadar hızlı olursa o kadar iyi.’’ açıklamasında bulunmuştu. Ayrıca niyetinin iki hesap açmak olduğunu belirtti. Her ikisi de kişisel kapasitede, biri Coinbase'de ve diğeri Gemini'de.


Suarez ayrıca ‘’Brian ile arkadaşım ve Tyler ve Cameron ile arkadaşım ve platformlarını desteklediğimi bildiklerinden emin olmak istiyorum. Aynı şekilde onlara biraz daha fazla ödeme yapmak ve platformlarına biraz tanıtım yaparak aşmalarına yardımcı olmak istiyorum.’’ açıklamasında bulundu.

Francis Suarez Bitcoin ve Ethereum'u Satın Aldı


Belediye başkanı bu konuda şunları söyledi: “Bu anı asla unutmayacağım. Özellikle, Senato'nun 1.9 trilyon dolarlık harcama tasarısını kabul ettiği ve Başkan'ın masasına yöneldiği gündü. Ayrıca şunları ekledi: "Satın alıyorum, hepsi bu. Federal hükümet 1,9 trilyon dolar harcayacaksa, o zaman bir şeye ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Ve bu kesinlikle yükselecek. Açıkçası, hükümet bir altyapı faturasına 2,2 trilyon dolar daha harcarsa, artmaya devam edecek. Bunu yapmasının hiçbir yolu yok. İnsanların dolar cinsinden para birimlerine bağlı kalmak isteyeceklerini sanmıyorum. "


Daha iyi anlamak için, Başkan Joe Biden'in Amerikan Kurtarma Planı olarak da bilinen 1.9 milyar dolarlık teşvik paketi 12 Mart'ta yürürlüğe girdi.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6 görüntüleme0 yorum
bottom of page