top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Kurumsal yatırımcılar geçen ay Bitcoin'den daha fazla Ethereum satın aldı

Güncelleme tarihi: 29 Mar

Kurumsal yatırımcılar geçen ay Bitcoin'den daha fazla Ethereum satın aldı


Londra merkezli dijital varlık yöneticisi CoinShares, bu haftanın başlarında yayınladığı bir raporda, Bitcoin (BTC) geçen hafta en büyük rekor çıkışa tanık oldu. Ethereum İçin Daha Büyük Bahisler. Gelen raporda, CoinShares, ikinci en büyük ve en büyük Avrupa dijital varlık yöneticisi Bitcoin yatırım ürünleri çıkışlarındaki devasa $ 98 milyon kaydedildi şunları söyledi: "Çıkışlar yalnızca 98 milyon $ 'ı veya yönetim altındaki toplam varlıkların% 0.2'sini oluşturan Bitcoin yatırım ürünlerinden kaynaklanıyordu. Küçük olsa da, bu, Mayıs 2019'da 19 milyon dolarla ikinci en büyük çıkışla kaydettiğimiz en büyük çıkış oldu. "


Geçen hafta kripto fiyatları düşmeden önce, BTC yatırım ürünleri büyük çıkışlar yaşadı. Bu arada, en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH), bol miktarda kurumsal yatırım girişi yaşadı. BTC'nin 3,1 milyar dolarlık girişiyle karşılaştırıldığında, dijital varlık yatırım ürünlerindeki ETH işlem hacmi 4,1 milyar doları buldu.


Sadece BTC yatırım ürünleri çıkışları belgeledi, ETH ve diğer altcoinler geçen hafta önemli miktarda giriş gördü. CoinShares'e göre, Altcoin yatırım ürünleri toplamda 48 milyon $ 'a ulaştı ve yatırımcıların BTC dışında ve altcoin yatırım ürünlerine doğru çeşitlendiğini gösteriyor.

Diğer Altcoin Üzerindeki Girişler


Geçen hafta 27 milyon dolarlık giriş gören ETH'nin ardından, Cardano (ADA) 6 milyon dolar ve Polkadot (DOT) 3.3 milyon dolar kaydetti.


Nisan ortasında 65.000 $ 'ın hemen altında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra, yatırımcılar ETH gibi ağlarındaki yeni gelişmelerle kripto para varlıklarını çeşitlendirdikçe BTC'nin fiyatı şaşırtıcı bir şekilde yüzde 35 oranında düştü.


Kripto varlık yatırım ürünleri, geçen yılın Ekim ayından bu yana ilk ve Mayıs 2019'dan bu yana en büyük olan 50 milyon dolarlık büyük bir çıkış kaydetmiş olsa da, bu ölçümlerin dijital varlıkları çevreleyen genel tutumu etkilemesi muhtemel değil.


CoinShares, "Tarihsel veriler, bu türden çıkışların dijital varlıklar için duyarlılık değişiminde önemli noktaları işaretlemediğini gösteriyor" dedi.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

#Ethereum #CoinShares #Bitcoin

7 görüntüleme0 yorum
bottom of page