top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata

Kredi Kartı ile Kripto para Nasıl Satın Alınır?

Güncelleme tarihi: 18 Ağu 2022

Kredi Kartı ile Kripto para Nasıl Satın Alınır?


İçerikler

  1. 1 Kripto Para Birimi Geçmişi

  2. 2 Kredi Kartıyla Bitcoin Satın Alabilir Misin?

  3. 3 Kredi ve Banka Kartı ile Anında Bitcoin Nasıl Satın Alınır?

  4. 4 Neden Kredi Kartıyla Bitcoin Almalıyım?

  5. 5 Ülkemde Kredi Kartı İle Satın Alma Yapılabilir mi?

  6. 6 Bitcoin Satın Alırken Kredi Kartlarında Hangi Sınırlamalar Var?

  7. 7 Neden Bitcoin Satın Almalısınız?

  8. 8 Neden Kripto Para TR & Binance aracılığı ile Kredi Kartıyla Bitcoin Satın Almalısınız?

  9. 9 Kripto Para TR & Binance Kripto Borsası Avantajları

  10. 9.1 Dürüstlük

  11. 9.2 Güvenlik

  12. 9.3 Sorunsuz Altyapı

  13. 9.4 Destek

  14. 10 Kredi Kartı Kullanarak Kripto Para Satın Almanın Artıları ve Eksileri

  15. 11 Kredi Kartıyla Kripto Para Satın Almanın Avantajları

  16. 12 Kredi Kartı İle Bitcoin Satın Almanın Eksileri

  17. 13 Kredi Kartı İle Bitcoin Satın Almak En İyi Yöntem mi?

Kredi Kartı ile Kripto para Nasıl Satın Alınır?


Günümüzde Bitcoin gibi kripto para birimleri, çok çeşitli işletmeler tarafından giderek artan bir şekilde bir ödeme yöntemi olarak kabul edilmektedir. Ancak popüler oldukları sadece iş dünyası değil, portföylerini çeşitlendirmenin potansiyel olarak kârlı yollarını arayan yatırımcılar da. Yakın zamana kadar kripto para birimleri para birimlerinden ziyade varlıklar olarak algılanıyordu. İlk günlerde, çoğunlukla oynaklıkları üzerinden işlem yaparak kar elde etmek isteyen yatırımcılar tarafından kullanılıyordu. Ancak bugün, kriptoya yatırım daha yaygın hale geldi ve bilgili yatırımcıların yatırımlarının bir yüzdesini kripto para birimlerine ayırmaları alışılmadık bir durum değil.


Kredi Kartı ile Kripto para Nasıl Satın Alınır?
Kredi Kartı ile Kripto para Nasıl Satın Alınır?

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: JL3MPH7U Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505




Kredi Kartı ile Kripto para Nasıl Satın Alınır 1
Kredi Kartı ile Kripto para Nasıl Satın Alınır 1

Kredi Kartı ile Kripto para Nasıl Satın Alınır 2
Kredi Kartı ile Kripto para Nasıl Satın Alınır 2

Kredi Kartı ile Kripto para Nasıl Satın Alınır 3
Kredi Kartı ile Kripto para Nasıl Satın Alınır 3

Kripto para birimleri böylece popüler bir yatırım aracı haline geldi ve şimdi kriptoları kabul etmeye başlayan daha büyük ve daha küçük perakendeciler var. Gelecekte daha da büyük bir rol oynamalarını bekleyebileceğimizi söylemek doğru olur. Bu faktörler göz önünde bulundurulduğunda, kripto oyununun bir parçası olmak isteyen bireylerde artan bir talep görmemiz şaşırtıcı değil, ancak çevrimiçi kripto satın almaya nasıl gidiyorsunuz? Aslında, Bitcoin ve diğer kriptoları anında çevrimiçi olarak kredi kartıyla kripto para satın almak kolaydır.


Temel olarak, bir dijital para birimi biçimidir. Bitcoin en tanınmış olanıdır ancak daha birçokları vardır. Çalışmak için kripto para birimi, işlemlerin güvenli olduğundan emin olmak için kriptografi kullanır. Kriptografi, sıradan metni anlaşılmaz metne dönüştürme işlemidir, bu da güvenliğini sürdürür.

Bitcoin satın almanın iki yolu vardır: Birinci yol, fiziksel para birimleri karşılığında satın almaktır. Diğer bir yöntem, ilk yöntemden daha zordur. Blockchain sisteminde, merkezi olmayan bir sisteme bağlı olan Bitcoin madenciliği, blok üretimine dayalı süreçleri onaylayan kullanıcıları ödüllendiriyor. Yeni bir Bitcoin üretildiğinde oluşan blokların zorluk seviyeleri her üretim ile daha da zorlaşıyor. Bu nedenle, madencilik süreci, performans açısından çok güçlü işlemcilere sahip bilgisayarlar gerektirir. Ayrıca Bitcoin ticareti için sanal bir cüzdanınız, bir Bitcoin adresiniz olması gerekir.

Kripto Para Birimi Geçmişi

Dijital para birimleri oluşturmak için pek çok girişimde bulunuldu. 2009’da anonim bir programcı veya Satoshi Nakamoto olarak bilinen bir grup anonim programcı bitcoin ile geldi. Satoshi Nakamoto, bitcoin’in “eşler arası elektronik nakit sistemi” olarak icat edildiğini söyledi. Kripto para birimi merkezi değildir. Bu, ilgili merkezi sunucu olmadığı anlamına gelir. Hükümet gibi onu düzenleyecek bir denetim organı veya otorite yoktur. Bu, bitcoin’in bu kadar popüler olmasının ve geleceğin para birimi olarak lanse edilmesinin ana nedenlerinden biridir. İlk küresel para birimi olabilir.

Kripto para birimleri, her katılımcının ağ içindeki tüm işlemleri kaydeden halka açık deftere erişebildiği Blockchain teknolojisini kullanır. Bugün kripto para birimi satın alacak ya da satacak olsaydınız, bu para biriminin tutulduğu bir dijital cüzdan size atanırdı. Ayrıca, işlemleri yetkilendirmek için kullanabileceğiniz genel ve özel bir anahtar sağlar. Bir işlemi tamamlamak için özel anahtarınızı girersiniz. Özel anahtarınız dışında işlemin tüm ayrıntıları, ağdaki herkes tarafından erişilebilen halka açık bir defterde mevcuttur. Kısacası, kripto para birimi, üçüncü tarafların katılımı olmadan çevrimiçi ticaret yapmanıza izin verir. İstediğiniz kadar anonim olabilir.

Kredi Kartıyla Bitcoin Satın Alabilir Miyim?

Evet, kredi kartı bilgilerinizi web sitesine vermek kadar basit olmasa da, bir kredi kartıyla bitcoin satın alabilirsiniz. Gerçek paranızın bitcoin ile değiştirildiği borsa denilen bir platformdan geçmelisiniz. Sorun şu ki, birçok borsa, kredi kartı bilgilerinizi çalmak için yapılan dolandırıcılıklardan ibarettir. Bu nedenle, yalnızca iyice araştırdığınız bir değişim platformunu kullanmanız önemlidir.




Kripto devrimine katılmak istiyorsanız, ister yatırımcı ister tüketici olun ve şimdi bir kartla BTC satın almak istiyorsanız, rahat olun, bu basit bir süreçtir. Her şeyden önce, bilgisayarınıza veya cep telefonunuza bir Bitcoin cüzdanı yüklemeniz gerekir. Seçtiğiniz cüzdanı indirdikten sonra, bir sonraki adım, bir kredi / banka kartıyla Bitcoin satın alabileceğiniz güvenilir bir kripto para birimi değişimi aramaktır. Bitcoin ve diğer popüler kripto para birimlerini satın almak için bir kredi kartı kullanmak, bunu yapmanın en hızlı ve en güvenli yoludur. Genel olarak konuşursak, hem Visa hem de Mastercard kripto para alımlarına izin verir.

Bir sonraki adım, Bitcoin’i kredi kartıyla satın almak için doğrulanmayı içerir, ardından değişim hesabınıza giriş yaparak anında Bitcoin satın alabilirsiniz. Ödeme alındıktan sonra, Bitcoin’leriniz birkaç dakika içinde cüzdanınızda görünecektir. Baştan sona kadar olan süreç satın alma işlemini tamamlamak için genellikle ortalama 15 dakika sürer. İşlem ücretleri işlemin büyüklüğüne ve seçtiğiniz borsaya bağlı olarak değişebileceğinden, Bitcoin veya başka kripto satın almak istiyorsanız, etrafta alışveriş yapmanız önerilir. Dolandırıcılık, kara para aklama ve diğer yasadışı faaliyetlere karşı koruma sağladıkları için AML ve KYC sertifikalı, tamamen düzenlenmiş bir AB borsası kullanmak da iyi bir fikirdir.

Kredi ve Banka Kartı ile Anında Bitcoin Nasıl Satın Alınır?

Hızlı Bitcoin satın almak mı istiyorsunuz? Doğru yere geldiniz! Yapmanız gereken tek şey şu üç basit adımı izlemektir;

Hesabınızı Oluşturun

Kaydolun ve sadece birkaç tıklama ile hesabınızı oluşturun. İşlemin sonunda e-postanıza bir onay bağlantısı gönderilecektir.

Bitcoin Satın Alma İçin Onay Alın

Kredi veya banka kartıyla BTC satın almadan önce hesabınızı doğrulamanız gerekir. Bu, pasaportunuzun, ulusal kimliğinizin veya diğer belgelerin yüklenmesini içerir. Onaylandıktan sonra, kredi / banka kartınızla 15.000 USD’ye kadar Bitcoin satın alabilirsiniz.

Bitcoin Satın Alın

Aşama’da oluşturduğunuz hesabınıza giriş yapın, istediğiniz cüzdan adresini girin, formu doldurun ve anında Bitcoin satın alın.

Kripto Para TR aracılığı ile üye olacağınız Binance Borsasında kredi kartıyla bitcoin satın almanız için sorunsuz ve güvenli bir yol garanti eder. Bitcoin alımları anlıktır ve düşük bir ücret karşılığında sağlanır. Satın alma ve satma hizmetimiz, herkesin bitcoin satın almasına olanak tanıyarak, her birinin hesabı yükseltmek için kendi limitleri ve gereksinimleri olan 3 ticaret seviyesinde işlem yaparak satın alma işleminin güvenliğini ve güvenilirliğini sağlar. Seviye 1 başlangıç ​​seviyesidir ve tüm yeni tüccarlar bu seviyeden başlar.

Yaygın olarak kullanılan Visa ve Mastercard kredi kartlarını kabul ediyoruz. Kredi kartınız ile ilk kez bitcoin satın alırken kart ödeme bilgilerinizi girmeniz istenecektir. Daha önce bizden bitcoin satın aldıysanız, kredi kartı bilgileriniz bir sonraki satın alma işleminiz için kaydedilecek ve bizden bir sonraki satın alma işleminizde onay için sadece CVV kodunuzu girmeniz istenecektir. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bir bilet göndererek veya mesajlaşma desteğimiz aracılığıyla bir sorgu göndererek özel müşteri destek ekibimizle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size yardımcı olmaya hazırız.

Neden Kredi Kartıyla Bitcoin Almalıyım?

Herkes kredi kartlarının sunduğu kolaylığın ve bir borsaya kaydolduğunuzda bir kredi kartıyla Bitcoin satın almanın oldukça kolay olduğunu bilir. Hayattaki çoğu şey gibi, rahatlığın da bir bedeli vardır ve kredi kartıyla Bitcoin satın almak en ekonomik yöntemlerden biri değildir.

Bir kripto para borsası aracılığıyla Bitcoin satın alırken, kredi kartı ücretlerini, değişim ücretlerini ve blok zinciri ücretlerini göz önünde bulundurmanız gerekir. Bir komisyoncu aracılığıyla Bitcoin satın almak, geleneksel kripto para birimi borsalarından çok daha az ücretle kripto para piyasasına maruz kalmanın en erişilebilir yollarından biri olabilir.

Borsalara kıyasla, komisyoncular genellikle kredi kartları dahil olmak üzere daha geniş bir ödeme yöntemi yelpazesi sunar. Bitcoin satın almanın uygun bir yolu olsa da, kredi kartlarıyla tekrarlanan işlemler, ücretler nedeniyle pek pratik değildir. Ancak Bitcoin fiyatı yükselirse, tek bir kredi kartı işlem ücreti çoğu için sorun olmaz.

Ülkemde Kredi Kartı İle Satın Alma Yapılabilir mi?

Kredi kartları, dünya çapında yaygın olarak kabul gören ve güvenilir bir ödeme şeklidir. En uygun ödeme yöntemlerinden biri olan kredi kartları da en yüksek ücretlerden bazılarını almaktadır.

İnsanların kripto para satın almasına izin veren bir bölgede yaşıyorsanız, muhtemelen borsalar ve komisyoncular dahil olmak üzere farklı seçeneklere erişebileceksiniz. Ülkenin düzenleyici ortamını kontrol edin ve ardından bölgenize hizmet veren uygun bir çevrimiçi platform arayın. Komisyoncular genellikle kripto para borsalarından daha çok ödeme yöntemi olarak kredi kartı sunma eğilimindedir.

Bitcoin Satın Alırken Kredi Kartlarında Hangi Sınırlamalar Var?

Bir borsa veya komisyoncuda Bitcoin satın alırken, başlangıçta satın alabileceğiniz miktarla sınırlı olabilirsiniz. Bu sınırlamalar tipik olarak daha ileri doğrulama prosedürleriyle kaldırılır. Bir borsada Bitcoin satın aldıktan sonra, yeni dijital varlıklarınızı mümkün olan en kısa sürede sizin kontrolünüzde olan bir cüzdana aktarmanız gerekecektir. Bir borsada para bırakmak, onlara paranızla güvenmektir.

Bu transferi yaptığınızda Bitcoin blockchain ücretlerine ve Bitcoin Blockchain’in yavaş işlem sürelerine tabi olacaksınız. İşlemler on dakikadan 24 saate kadar sürebileceğinden, birçok insan için Bitcoin’inizi dijital bir cüzdanda almak için beklemek stresli olabilir. Son sınırlama, kredi kartlarını kabul edecek bir kripto para birimi değişimi bulmaktır. Bazı büyük borsalar bu ödeme yöntemini sunar, ancak çoğu yapmaz. Yasal düzenlemelere tabi brokerların bir ödeme yöntemi olarak kredi kartı sunma olasılığı daha yüksektir.

Banka Kartı ile Bitcoin Satın Alın

Kredi kartınız yoksa banka kartıyla da Bitcoin satın alabilirsiniz. Kripto Para TR aracılığı ile üye olacağınız Binance Visa ve Mastercard ile ödeme kabul etmektedir. American Express, Discover ve PayPal’ın şu anda kabul edilmediğini lütfen unutmayın. Seçtiğiniz yöntem ne olursa olsun, kartın size ait olduğundan emin olmanız gerekir. Kart ödemelerine ek bir işlem ücreti eklendiğini lütfen unutmayın. Hesabınız doğrulandıktan ve bir satın alma işlemi yapıldıktan sonra, Bitcoin’inizi birkaç dakika içinde alacaksınız. Binance, endüstri lideri satın alma limitleri sunar. Diğer kripto para birimlerini keşfedin ve bugün Bitcoin Cash, Ethereum ve daha fazlasını satın alabilirsiniz.

Neden Bitcoin Satın Almalısınız?

Bitcoin, blockchain teknolojisine dayalı dünyanın ilk merkezi olmayan kripto para birimidir ve aynı zamanda şüphesiz en popüler kripto para birimidir. 2009 yılında anonim Satoshi Nakamoto tarafından başlatıldı ve merkezi finansal aracıları atlayan düşük maliyetli bir değişim aracı olması amaçlandı. Bitcoin’in popülaritesi, kripto para biriminin kullanımının rekor kıran işlem hacimleri ve meteorik fiyat artışları ile patladığı 2017 yılına kadar yavaşça büyüdü.


Patlama sona erdi, ancak Bitcoin’in bir ödeme yöntemi olarak alaka düzeyi kesinlikle olmadı. Daha düşük fiyatlar, daha uygun satın alma fırsatları getirir. Bitcoin teknolojisi, daha hızlı ve daha uygun maliyetli işlemlere izin veren, 2017’deki patlamasından bu yana bitcoin’i rahatsız eden ölçeklenebilirlik sorununu çözen Lightning Network gibi iyileştirmelerle de ilerliyor. Gelecek, bitcoin için umut verici ve teknoloji geliştikçe mevcut ödeme sistemlerine alternatif olma potansiyeli de öyle.

Neden Kripto Para TR & Binance aracılığı ile Kredi Kartıyla Bitcoin Satın Almalısınız?

Çoğu kripto para birimi ticaret platformu veya borsasıyla karşılaştırıldığında, Kripto Para TR aracılığı ile Binance’da kredi kartıyla bitcoin satın almak, sorunsuz bir satın alma deneyimi ve size her adımda size yardımcı olmaya hazır özel bir müşteri destek ekibi ile nispeten kolaydır.

Kripto Para TR & Binance Kripto Borsası Avantajları

Dürüstlük

Dürüst fiyatlar vaat ediyoruz ve hiçbir gizli ücret yok. Ücretlerimizin ayrıntılarını fiyatlandırma sayfamızda bulabilirsiniz ve para biriminin döviz kurunu 15 dakika garanti ederiz. Kredi kartı ile bitcoin satın alırken, bitcoin transferleri için işlem ücreti siparişiniz için otomatik olarak hesaplanır ve satın almadan önce fiyatı her zaman görüntüleyebilir ve onaylayabilirsiniz.

Güvenlik

Riski ortadan kaldırmak ve kullanıcılarımıza mümkün olan en güvenli işlemleri sağlamak için güçlü makine öğrenimini kullanan son teknoloji bir dolandırıcılık tespit yazılımı kullanıyoruz. Ayrıca, güçlü ve güvenilir bir hizmet oluşturmak için düzenleyici talepleri karşılamak için güçlü uyumluluk ve AML standartlarına bağlı kalıyoruz.

Sorunsuz Altyapı

Sanal para ekosisteminin savunucularıyız – geleceğin bitcoin ve diğer sanal para birimleri olduğunu biliyoruz; tek gereken, kavrama daha fazla farkındalık ve kullanılabilirlik kazandırmak için altyapının bir miktar sağlamlaştırılmasıdır. Bu nedenle kredi kartıyla kolaylıkla bitcoin satın alabilmeniz için bu altyapıyı destekleyecek bir hizmet inşa ediyoruz.

Destek

Kredi kartıyla bitcoin satın alma sürecinin tamamında size yardımcı olmaya hazır güçlü bir müşteri destek ekibi Binance’da mevcut. Müşterilerimizle ilişkiler kurmaya ve sanal para birimleri etrafında güçlü bir topluluk oluşturmaya inanıyoruz, bu nedenle satın alma süreci boyunca insanların ihtiyaç duyduğu içgörü ve rehberliği sağlamaya her zaman hazırız. Bir destek bileti gönderin veya mesajlaşma desteğimiz aracılığıyla bizimle sohbet edin – yardım etmeye hazırız.

Kredi Kartı Kullanarak Kripto Para Satın Almanın Artıları ve Eksileri

Herhangi bir ödeme yönteminin artıları ve eksileri vardır ve kredi kartları da farklı değildir. Kolaylık açısından büyük, ancak ücretler yüksek olan kredi kartları, hemen bir şeyler isteyen ve bu kolaylık için ödeme yapmayı önemsemeyen kişiler tarafından tercih edilen ödeme yöntemidir.

Kredi kartıyla Bitcoin satın almanın artılarını ve eksilerini inceleyelim. Bunlar;

Kredi Kartıyla Kripto Para Satın Almanın Avantajları

⦁    Oldukça basit.

⦁    Nakit paranız olmadığında bile kripto para satın alabilirsiniz.

⦁    Diğer üçüncü taraf sitelerden geçmek zorunda değilsiniz.

⦁    Kredi kartınız aracılığıyla para harcamanın getirdiği ödüllerin ve avantajların tadını çıkarırsınız – bu yalnızca belirli kredi kartınız ve sunduğu ödüller için geçerlidir.

Kredi Kartı İle Bitcoin Satın Almanın Eksileri

⦁    Fazla harcayabilirsiniz.

⦁    Güvenilir bir takas kullanmazsanız, kredi kartı bilgilerinizin çalınma riskini alırsınız.

⦁    Oldukça dalgalanan bir değere sahip bitcoin satın almak için borca ​​girebilirsiniz.

⦁    Bir işlem ücreti ödemeniz gerekebilir.

⦁    Kredi kartıyla kripto para alıp satmak para kazanmanın iyi bir yolu olabilir. Kredi kartınızı maksimize etmezseniz ve stratejik iseniz, kredi kartıyla satın almanın getirdiği ödüllerden de yararlanacaksınız.

Kredi Kartı İle Bitcoin Satın Almak En İyi Yöntem mi?

Gerçek şu ki, Bitcoin satın almak söz konusu olduğunda en iyi yöntem yoktur. Kredi Kartları en iyi ödeme yöntemi olmayabilir, ancak sadece en kolay ve en hızlısı olabilirler. Gerçek şu ki, farklı ödeme yöntemleri farklı alıcılara uygundur. Bitcoin alıcılarının çoğu, bir borsaya veya komisyoncuya banka havalesini tercih eder. Bunun nedeni, daha ucuz para transferi yöntemlerinden biri olmasıdır.


Bazı insanlar mümkün olan en düşük ücretleri isterken, diğerleri sadece bir kredi kartıyla Bitcoin satın almanın basitliğini, rahatlığını ve güveni ister. Size en uygun ödeme yöntemini belirlemeniz gerekiyor. Banka havaleleri en ucuz, kredi kartları en kolay olanıdır.




21 görüntüleme0 yorum
bottom of page