top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Halka açık Kanadalı şirket, Cardano (ADA) stake hizmetini başlattı

Güncelleme tarihi: 28 Mar

Halka açık Kanadalı şirket, Cardano (ADA) stake hizmetini başlattı


Kanadalı halka açık şirket iMining şimdi içerecektir Cardano (ADA) onun esnetme hizmetleri için desteklenen varlıklar listesinde. Kurumlar İçin Cardano. iMining, geleneksel sermaye piyasalarını blockchain yatırım fırsatları ile birleştirmeye odaklanan Toronto Borsası'nda listelenen bir şirkettir. Şirket, perakende ve kurumsal yatırımcılara, tescilli ve güvenli hisse kanıtı yöntemlerini kullanarak Ethereum 2.0'ı (tamamen sahip olunan bir yan kuruluş aracılığıyla) almak için güvenli ve güvenli bir yol sağlar.

Ve şimdi, Cardano desteklenen varlıklar listesinde olacak. ”Şirket şu anda Ethereum'un hissenin kanıtı konseptine odaklanıyor; iMining, Cardano hissesini hizmetlerine ekleyerek, kripto dünyasında lider bir stake hizmeti olarak varlığını güçlendirmeye çalışıyor ”dedi.


Cardano blok zinciri, ağırlıklı olarak stake havuzlarına dayanırken, Ethereum gibi diğer blok zincirleri bireysel stake düğümlerine bağlıdır. Cardano ile iMining, ADA token sahiplerinin güvenli ve güvenilir bir altyapı aracılığıyla katılmalarına yardımcı olacak bir stake havuzu başlatacak. iMining yönetim kurulu başkanı Khurram Shroff, "Yeni basılan ağ jetonları için rekabet etmek için özel ekipman satın almaya ihtiyaç duymak yerine, kullanıcılar fonlarını iMining'in hisse havuzu aracılığıyla kolayca devredebilirler" dedi.


Shroff, "Ayrıca, diğer dijital varlıklarda stake etme, jetonlarınızı harcanamayacakları belirli bir süre boyunca kilitlemeyi kabul ettiğiniz anlamına gelir. Ancak Cardano'da durum böyle değil, bu da onu esnekliği tercih eden ancak yine de kripto alanında kendilerine sunulan çeşitli seçenekleri kullanmak isteyenler için mükemmel bir seçenek haline getiriyor. " dedi.

ADA Stake Etme


Cardano, akıllı sözleşmelerin piyasaya sürülmesinden önce perakende ve kurumsal yatırımcılar arasında büyüdü.


Bu esnetme başlattı kullanıcıların ağ ve validate işlemlerini sürdürmek gibi ağ ücretinin bir yüzdesini kazanmak için onların ADA kilitlemek için izin geçen yıl Ağustos ayında.

CryptoSlate'in daha önce bildirdiği gibi, tüm ADA cüzdanlarının % 72'sinden fazlası (Mart 2021 itibariyle) varlığı çeşitli platformlar aracılığıyla stike ediyordu ve bu da onu daha geniş kripto pazarında en çok hisseye sahip olan tokenlerden biri haline getiriyordu.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

#Cardano #iMining #ADA

3 görüntüleme0 yorum
bottom of page