top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

GameStop, Ethereum tabanlı NFT projesi hazırlıyor

Güncelleme tarihi: 28 Mar

GameStop, Ethereum tabanlı NFT projesi hazırlıyor


Video oyun mağazaları zinciri GameStop, Ethereum'a dayalı, fungible olmayan tokenler (NFT) için bir platformun projesi ne olabileceği için personel aradığını kısa bir açıklamayla duyurdu.

Şirketin nft. gamestop.com adlı bir web sitesinde; "Bir ekip kuruyoruz. Olağanüstü mühendisleri (sağlamlık, tepki verme, python), tasarımcıları, oyuncuları, pazarlamacıları ve topluluk liderlerini memnuniyetle karşılıyoruz ” bildirdi. Mesajın yanı sıra, Ethereum blok zinciri Etherscan'da bulunan GameStop akıllı sözleşmesine yönlendiren bir adres yayınlanıyor. Bu sözleşme, NFT'lerde kullanılan ERC-20 ve ERC-721 standartları ile uyumludur.


GameStop ayrıca 25 Mayıs'ta iki işlem yaptı. Birincisi, NFT tabanlı ünlü bir oyun olan Cryptokittie'nin satın alınması içindi ve ikincisi, Gods Unchained oyunundan bir kart satın alınmasıydı. GameStop tarafından profesyonellere yönelik yeni arama, şirketin 8 Mayıs'ta yayınladığı duyurudan günler sonra gerçekleşiyor ve burada blockchain, kripto para birimleri ve fungible tokenler konusunda bilgi sahibi güvenlik analistleri talep ediliyor.

Bu, GameStop'un takas edilemez jetonlarla veya hatta bazı kripto para birimleriyle ilgili projelere sahip olma olasılığını yeniden teyit ediyor.


Gizli Oyun


İlginç bir gerçek olarak, NFT için yeni GameStop sayfasında bir de gizli oyun var. Sağ üst kısımda, tıklandığında Chrome Dino Run'a benzer bir oyuna yönlendiren beyaz bir nokta var. İnternet bağlantısı yokken girilebilen ünlü Chrome tarayıcı oyunudur. Aradaki fark, GameStop oyununda dinozorun bir kedinin kafasına sahip gibi görünmesidir.

GameStop'un Yeni Fırsatı


GameStop, büyük Wall Street finans şirketleri ile bir grup yatırımcı perakendecisi arasındaki çatışmanın ardından, bir dizi video oyun mağazası zinciri haline geldikten sonra, CriptoNoticias'ın bildirdiği gibi medyada manşetlere taşıdı.


Şirket için her şey bu yılın Ocak ayında, WallStreetBets üyeleri GameStop hisseleri için bir miting ürettiklerinde değişti. New York Borsası'nda işlem gören GameStop hissesi, Temmuz 2020'de 4,50 USD'den bugün 242,56 USD'ye yükseldi.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6 görüntüleme0 yorum
bottom of page