top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Ethereum fiyatı yeni zirvelere doğru işaret ediyor

Güncelleme tarihi: 28 Mar

Ethereum fiyatı yeni zirvelere doğru işaret ediyor


Ethereum fiyatı bir yükseliş trendi yaşıyor. 18 Nisan'da fiyatındaki son düşüşün ardından, Ether hayata döndü ve yeni zirvelere doğru ilerliyor. Şubat ayının başından bu yana en yüksek seviyelere ulaşmak. ETH / BTC çiftinin teknik olarak patlaması göz önüne alındığında, tüccarlar öngörülebilir gelecek için güçlü bir ralli beklemeye başlıyor. Son günlerde ETH'nin fiyatı Bitcoin ve BNB'ye karşı yükselmeye başladı. Sırasıyla küresel pazardaki birinci ve üçüncü en büyük kripto para birimleri. Şu anda piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para biriminin fiyatı 2.418 ABD dolarıdır, bu nedenle son 24 saatte % 3.45 oranında büyür. Bazı analistler ve piyasa tüccarları Ethereum için gerçekten yükselen bir yükseliş eğilimine sahipler.


WeWork, Ethereum ve diğer kripto para birimlerini bir ödeme şekli olarak kabul edecektir. WeWork, kripto para birimi ödemelerini kabul etmeye başlayacağını duyurdu. BitPay ve Coinbase ile ortaklaşa çalışan şirket, gelen ve giden işlemler için kripto para birimi ödemeleri alırken esnekliğini artıracak.


Bu şekilde ve bir kripto para birimi ödeme hizmetleri sağlayıcısı olan BitPay aracılığıyla WeWork, diğer kripto para birimlerinin yanı sıra Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USD Coin (USDC), Paxos (PAX) hizmetlerinde bir ödeme şekli olarak kabul edecektir. Ayrıca, bu paraları bilançonuzda tutacaksınız. Şirket, üçüncü taraf sahiplerine ve ortaklarına, uygun olduğu durumlarda, bir WeWork üyesi ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük kripto para birimi borsası olan Coinbase aracılığıyla ödeme yapacak.


Öte yandan firma, Coinbase'in üyelik bedelini ödemek için kripto para kullanan ilk üye olacağına işaret etti. Fintech sektöründe bir lider olarak Coinbase'in WeWork'e kripto para birimlerinde ödeme yapma kararı, piyasada esnek ve kullanımı kolay ödeme seçenekleri için artan talebi gösteriyor.

Uniswap, Dört Ether Test Ağında V3 Sözleşmeleri Uygular


Önde gelen merkezi olmayan değişim Uniswap, merakla beklenen V3 yinelemesini başlatmak için bir adım daha attı. Tüm Ethereum test ağlarında V3 akıllı sözleşmelerinin başarılı bir şekilde konuşlandırıldığını duyuruyoruz.


21 Nisan'da yapılan bir duyuruda Uniswap Labs, protokolün V3 çekirdeği ve çevre akıllı sözleşmelerinin tüm büyük Ethereum test ağlarında kullanıma sunulduğunu doğruladı: Ropsten, Rinkeby, Kovan ve Goerli.


Testnet adresleri Github'da yayınlandı ve Uniswap, kullanıcılara adreslerin nihai olmadığını ve ekip uç havuzunda son güncellemeleri yaptıkça değiştirileceğini hatırlatıyor. V3 için ana sözleşmeler de GitHub'da uygulandı.


23 Mart'ta, V3 sözleşmelerindeki yüksek öneme sahip hataların keşfi için 500.000 $ 'a kadar ödül sunan bir Bug Bounty başlatıldı. Resmi açıklamaya göre Uniswap V3'ün 5 Mayıs'ta ana ağda piyasaya sürülmesi bekleniyor. Uniswap, bir sonraki yükseltmesi için sermaye verimliliği yolunu seçti. Bu, birçok sıradan DeFi yatırımcısı için likidite sağlamanın pasif gelir yönünü karmaşıklaştırabilir. Ethereum fiyatı yeni zirvelere işaret ediyor Sizce ne kadar ileri gidecek?


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4 görüntüleme0 yorum
bottom of page