top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata

Chiliz Hakkında Detaylı Bilgi Rehberi, Nasıl alınır?

Chiliz Hakkında Detaylı Bilgi Rehberi, Chiliz Nasıl alınır?


Chiliz (CHZ), spor ve eğlence platformları için kullanılan bir jetondur. Şu anda, futbol taraftarlarını ve favori kulüplerini bir araya getiren bir platform olan Socios.com'a güç veriyor. Kullanıcılar, takım kararlarını etkilemek ve özel üyelik ve oy hakları elde etmek için Chiliz (CHZ) ile Taraftar Tokenları edinebilir. Kullanıcılar ayrıca yönetim sorunları, takım listesi oluşturma ve eşleştirme konularında da söz sahibidir. Bu, yakın bir hayran çevresine erişiminiz olduğu ve sonunda farklı ödül kademelerinden geçerken sunulan VIP avantajlarından yararlanabileceğiniz anlamına gelir. Küresel bir hayran kitlesinin bir parçası olmanın ve futbol taraftar topluluğunu farklı ve daha kişisel bir şekilde deneyimlemenin harika bir yolu! Şu anda Taraftar Tokenlarını sunan resmi ortaklar arasında Juventus, Paris Saint-Germain, AS Roma, West Ham United, Atlético de Madrid, Galatasaray Spor Kulübü ve DOTA 2 Dünya Şampiyonları ve espor takımı OG bulunmaktadır. Spesifik olarak, Socios.com platformunun resmi kripto para birimi olarak kullanılan Ethereum blok zincirindeki bir yardımcı program belirtecidir. Kulüpler ve taraftar kitleleri arasındaki spor dünyasındaki mevcut pasif ilişki göz önüne alındığında, Chiliz'in yaratıcıları partileri yakınlaştırmaya karar verdi. Chiliz, 2012 yılında Malta'da kuruldu. Chiliz’in hedefi, milyonlarca spor ve espor taraftarına en sevdikleri futbol kulüplerinde doğrudan oylama gücü satın almaları için bir jeton vermek. Bu şekilde taraftarlar pasif seyirci olmayı bırakır ve kulübün aktif katılımcıları olur. Taraftarlar hem takımın hem de ligin kararlarını etkileyebilir.


Chiliz Hakkında Detaylı Bilgi Rehberi, Nasıl alınır?
Chiliz Hakkında Detaylı Bilgi Rehberi, Nasıl alınır?


Chiliz Nasıl Çalışır?


Zaten ilerlemiş olduğumuz gibi, Chiliz Socios.com üzerinden çalışıyor. Bu platformda ve blockchain üzerine bahis yapan diğer spor şirketleriyle birlikte fan token kategorisinin ortaya çıktığı yerdir; spor kulüplerinin hayranları, CHZ'yi kripto para birimi ticaret platformlarından veya doğrudan uygulama içinden satın alır. CHZ ile taraftarlar bir takıma özel CHZ tokenlerini nasıl elde edebilirler.


Her kulübün CHZ taraftar tokenleri, oy hakkı veren sonlu bir dijital varlıktır. Anketlerin konuları kulüplerin kendileri tarafından belirlenir, ancak olasılıklar sonsuzdur! Kulübün tasarım sorunlarından "oyunun en iyi oyuncusunu" kimin kazanacağına, yazın hazırlık maçlarının lokasyonlarına ve çok daha fazlasına karar verebilirsiniz. Bir hayran ne kadar çok oy verirse, platformdaki sıralaması o kadar yüksek olur ve takipçi olarak daha büyük avantajlar elde edebilir. Özel satış, tahmin oyunları gibi benzersiz ödüllere erişim


Chiliz CHZ Nasıl Alınır?


Bu tokenleri hızlı, güvenli ve kolay bir şekilde almakla ilgileniyorsanız, artık Chiliz CHZ'yi Kripto Para TR & Binance kartınızla satın alabilir ve Socios.com cüzdanınıza aktarabilirsiniz. Chiliz CHZ tarafından İtalya, Fransa, İspanya ve Portekiz'deki fiziksel mağazalarda kullanılabilen Bitnovo kuponları ile Chiliz CHZ jetonları da alabilirsiniz. Size en yakın satış noktasını öğrenin; 30.000'den fazla var!


Ve bu yeterli olmazsa, yakında Bitnovo kuponlarını Socios.com platformunda kullanabileceksiniz. En önemli spor şirketlerinin çoğu zaten Chiliz platformunda, ne bekliyorsunuz? Bir gol atın, Chiliz CHZ'nizi alın ve en iyi hayranlardan biri olun.


Socios.com Nedir?


Spor hayranları için dünyanın ilk taraftar etkisi ve ödül uygulaması olan Socios.com, kulüp tarafından yetkilendirilen anketler aracılığıyla sizi sevdiğiniz takımlara daha da yakınlaştırır. Bir kulüp etkinliğinde hangi oyuncuyla tanışmak istediklerine kadar forma tasarımı hakkında bir fikir aramaktan, soracaklar sizsiniz ve dinleyecekleri kişi sizsiniz. Kulübünüzle direkt bir bağlantıya sahip olmak gibi. Anketlere katılma hakkının yanı sıra, benzersiz ödüllere erişim elde edersiniz. Hayatta bir kez yaşanacak deneyimler, özel ürünler, tahmin oyunları, maç günü zorlukları ve çok daha fazlası. Hayranların halihazırda deneyimledikleri ödülleri görmek için sosyal medya kanallarımız Twitter'a bakın. Anketlerin konusu kulüpler tarafından belirlenir, ancak kulüplerin ne kadar taraftar girdisi aradığına bağlı olarak olasılıklar sonsuzdur. "Maçın adamı" nı kazanan, yaz turu için yerleri eşleştiren ve çok daha fazlasını yapan forma tasarımına karar verebilirsiniz.


ChiliZ (CHZ) Depolama Cüzdanı


CHZ ile, bu Token standardını destekleyen cüzdan türlerinde saklayabilirsiniz;


Web Cüzdanı: Myetherwallet, Mycrypto, Metamask.

⦁ Donanım Cüzdanı: Ledger Nano S, Trezor.

⦁ Mobil Cüzdan: Atomic Wallet, Trust Wallet, ImToken.

⦁ CHZ Token ile Binance DEX cüzdanlarında veya bu standart destek cüzdanlarında saklayabilirsiniz.


İki tür simge arasında takas edilebilir. Ayrıca, Token kaybına yol açabileceğinden, bu iki tür jetonu kesinlikle birbirinizin cüzdanına aktarmazsınız. Teknik İncelemeye göre, geliştirici ekip, kullanıcıların ek güvenlik için Trust Wallet kullanmasını tavsiye ediyor.


Chiliz'in Geleceği


Yukarıda bahsedilen CHZ kullanımlarına göre satın alma talebinin öncelikle hizmetleri kullanan ve ChiliZ ağına katılanlar üzerinde yoğunlaştığı görülmektedir. Peki, CHZ'ye olan talep ne zaman artıyor? Pek çok futbol kulübü, espor takımı ve diğer spor sektörleri, tuttuğu takım için oy kullanma hakkına sahip olmak isteyen taraftarların Socios.com'a katılmasıyla CHZ'ye olan talep de artıyor.


CHZ Yatırım Yapmalı Mıyım? Nasıl satın alınır?


Daha fazlasını öğrenebilmeniz ve kendi yatırım kararlarınızı verebilmeniz için not ettiğim bazı önemli noktalar var.


Yol haritası


Takım geliştirici, Q1 / 2019 itibariyle yol haritasında belirtilenleri tamamladı. Yakın gelecekte, geliştirici ekip ChiliZ platformunda canlı turnuvalar oynamak için GPL lisansı için başvuracak.


Ortaklar


Şu anda proje Binance ile güçlü bir işbirliği içindedir. ChiliZ ve Binance, eğlence sektöründe Fintech ve Blockchain şirketlerini geliştirmek için bir ekosistem inşa ediyor. Ek olarak, proje taraftarlara token vermek için West Ham United, Juventus gibi büyük ekiplerle işbirliğini genişletiyor. Bu işbirliğine dayalı rotalarla, güncellemeler için resmi medya kanallarındaki projeleri yakından takip etmelisiniz.


Chiliz ve Socios.com, ayrıca Paris Saint-Germain, OG (espor takımı), AS Roma, Atlético Madrid ve Galatasaray ile zaten ortaklık kurdu. Socios.com'a katılmaya hazır daha birçok kulübümüz ve ekibimiz var. Listelenen tüm takımlar bir Taraftar Token yayınlayacak ve uygulamada bir Taraftar Token Teklifi sunacak. Bir FTO'yu kaçırırsanız endişelenmeyin, jetonlar gelecekte uygulama içi pazarda takas edilebilir. Piyasada token fiyatının arz ve talebe göre dalgalanacağını unutmayın. Chiliz (CHZ) parasını Kripto Para TR ( Kripto Para Türkiye) sitesinden aldığınız bilgiler ile kolayca edinebilirsiniz.



Chiliz Hakkında Detaylı Bilgi Rehberi, Nasıl alınır
Chiliz Hakkında Detaylı Bilgi Rehberi, Nasıl alınır

Chiliz Hakkında Detaylı Bilgi Rehberi, Nasıl alınır
Chiliz Hakkında Detaylı Bilgi Rehberi, Nasıl alınır

Chiliz Hakkında Detaylı Bilgi Rehberi, Nasıl alınır
Chiliz Hakkında Detaylı Bilgi Rehberi, Nasıl alınır

Binance borsasına 30 saniyede kayıt olabilir ve hemen kripto para ticaretine başlayabilirsiniz.


%20 Alım Satım Komisyon indirimi için üye olurken bu kodu kullanabilirsiniz: JL3MPH7U


Chiliz, Fayda Jetonudur


ChiliZ Token, kulüplere ve e-spor takımlarına ChiliZ ağına katılmak için ödeme yapmak için kullanılır ve taraftarlar favori takımları için oy kullanır.


Bu makalenin sonunda, bir yatırım kararı vermeden önce ChiliZ (CHZ) hakkında daha faydalı bilgilere sahip olacağınızı umuyorum. Bu ChiliZ (CHZ) hakkında herhangi bir düşünceniz veya sorunuz var mı? Yorumlarınızı aşağıya bırakın. Ekibimiz mümkün olan en kısa sürede cevap vereceğiz. Ek olarak, ilgilendiğiniz coin'ler / token'lar hakkında daha fazla tartışmak için yorum olarak yazabilirsiniz.





Kripto Para TR Kurucusu Emre Ata ( LinkedIn hesabı )



Emre Ata
Emre Ata
5 görüntüleme0 yorum
bottom of page