top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Binance, Vogue Singapore'un yayıncısının bir NFT platformu oluşturmasına yardımcı oluyor

Güncelleme tarihi: 28 Mar

Binance, Vogue Singapore'un yayıncısının bir NFT platformu oluşturmasına yardımcı oluyor

Binance, değiştirilebilir olmayan bir token (NFT) platformu oluşturmalarına yardımcı olmak için Vogue Singapore'un yayıncısı Media Publishares ile ortaklık kurdu. Çarşamba günü The Block ile paylaşılan bir açıklamada Binance, moda, sanat ve müzik endüstrilerine odaklanan platforma teknoloji sağlayacağını söyledi.


Media Publishares, ilk olarak geçen hafta blok zinciri tabanlı dijital reklamcılık firması Vidy ile işbirliği içinde NFT platformunun gelişimini açıkladı. Şimdi Binance bu çabaya ikiliye katıldı. Binance NFT başkanı Helen Hai, "Binance her zaman diğer endüstri liderleri ile birlikte yenilikçi blok zinciri uygulamalarını keşfetmeye kendini adamıştır" dedi. "Bununla birlikte, teknoloji ve sanatın hayal güçlerini ortaya çıkaracak, yaratıcılık değerlerini en üst seviyelere çıkaracaktır ve moda endüstrisinin büyümesinde katkı sağlayacak bir platform oluşturabileceğimize umuyoruz." açıklamasında bulundu.

Media Publishares, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, NFT platformunun 2021'in 3. çeyreğinde piyasaya sürülmesinin beklendiğini söyledi. Kullanıcıların NFT'leri basmasına, açık artırmasına ve ticaretine izin verir.


NFT'ler, benzersiz sanat eserlerine ve parçalara bağlı dijital belirteçlerdir. NFT pazarı, son haftalarda popülaritesini önemli ölçüde artırdı. Vidy'nin kurucusu Matthew Lim'e göre, "Ancak, henüz erken aşamalarda ve altyapı geliştirme konusunda kat edilmesi gereken uzun bir yolu var" dedi.


Lim açıklamasına devam ederek "Dijital modellerin yükselişi ve gelişimi ile insanlar, dijital bir kimliğe sahip olabilecek ve yalnızca dijital bir dosyalar değil, sanal topraklarında herhangi bir benzersiz varlık olarak satın alabilecekler. Bu sayede paralel bir sanal dünyada yaşayabilecekler. " açıklamasında bulundu.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7 görüntüleme0 yorum
bottom of page