top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata

Binance Launchpool 56. Proje Ton Coin duyuruldu, nasıl katılınır?

Güncelleme tarihi: 14 Ağu

Binance Launchpool 56. Proje Ton Coin duyuruldu, nasıl katılınır?


Uzun bir aradan sonra merhaba kripto para tr takipçileri, Binance 2 aylık aranın ardından yeni launchpool projesi Ton Coin'i duyurdu. Bilindiği üzere kendi sistemine bağlı birçok kripto para projesini barındıran ton coin Binance global üzerinde BNB ve FDUSD stake edilerek kazanılabilecek. Launchpool ve süper earn platformlarında etkinliklere katılabileceksiniz. 20 gün boyunca sürecek periyod içerisinde kazanç sağlayabilirsiniz. Binance kolay kazanç platformunda ton kilitleyebilecek ve kazanç elde edebileceksiniz. Özellikle Notcoin ve benzeri projeler ile ismi sıklıkla anılan Ton Coin kripto para dünyasına heyecan katan son projelerden. Bilindiği gibi yakın zamanda Binance Global'de listelenmişti.


Binance Launchpool 56. Proje Ton Coin duyuruldu, nasıl katılınır?
Binance Launchpool 56. Proje Ton Coin duyuruldu, nasıl katılınır?


Ton coin Binance launchpool airdrop nasıl kazanılır?


Binance Ton Coin (Ton) ön satış nasıl farm yapılır ve satın alınır? Adım adım video anlatım





Ton coin Binance launchpool airdrop nasıl kazanılır 2
Ton coin Binance launchpool airdrop nasıl kazanılır 1

Ton coin Binance launchpool airdrop nasıl kazanılır 4
Ton coin Binance launchpool airdrop nasıl kazanılır 3

Ton coin Binance launchpool airdrop nasıl kazanılır 6
Ton coin Binance launchpool airdrop nasıl kazanılır 5


1. Binance sayfasında hesap açmanız olmazsa olmaz, mutlaka gerekiyor Buraya tıklayarak %20 Komisyon indirimli hesap açabilirsiniz.


2. Binance Global borsasında kayıt olduktan sonra mutlaka KYC doğrulamanızı tamamlamanız gerekmektedir, eğer bu işlemi yapmazsanız Ton Coin ( Ton) farming etkinliğine katılamazsınız, KYC bir hesap doğrulamasıdır. Ancak bu şekilde Launchpool Ton Coin ( Ton) farming, kazıma etkinliğine katılabilir ve ücretsiz bir şekilde farming yapabilirsiniz.


3. Kredi kartı, Debit kart, Ön ödemeli, Visa yada Master card, Troy banka kartı ile para yatırın ve BNB (Binance Coin) Binance borsasısın resmi coinini satın almanız gerek, FDUSD stabil coinini de alabilirsiniz.


4. Binance Yeni Launchpool sayfasını adımları takip ederek bulun, ardından Ton Coin ( Ton)kısmına tıklayın ve ulaştığınız sayfada farming yapmak istediğiniz token / coin türünü seçmeniz gerekir BNB veya FDUSD olabilir.


5. BNB coinlerinizi veya FDUSD'lerinizi stake edin kilitleyin 20 gün boyunca farm yapın, saatlik olarak ödül sayfasına gelin ve ödülleri al kısmına tıklayın. Yeni token'lar spot hesabınıza transfer edilecektir.


6. Binance listeleme gerçekleştiğinde Ton Coin ( Ton) satın, ya da elinizde tutun daha fazlasını satın alabilir, hodl yaparak yani elinizde tutarak bekleyebilirsiniz.


Ton Coin nedir? launchpool havuzu hakkında detaylı bilgi


Toncoin (TON) , merkezi olmayan ve açık bir L1 blok zinciridir.

Ton Coin nedir? launchpool havuzu hakkında detaylı bilgi
Ton Coin nedir? launchpool havuzu hakkında detaylı bilgi


Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505



Hazırlayan:


Emre Ata


Önemli duyuru: Türkiye Cumhuriyeti Kripto Para yasası gereğince Binance Global ve diğer borsaların global siteleri üzerinde yapılan işlemlerden kullanıcılar kendileri sorumludur.


Comments


bottom of page