top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Binance Apple, Microsoft ve MicroStrategy tokenize hisselerini listeliyor

Güncelleme tarihi: 29 Mar

Binance Apple, Microsoft ve MicroStrategy tokenize hisselerini listeliyor


Kripto para borsası Binance, bugün yayınlanan bir duyuruya göre önümüzdeki hafta teknoloji devleri Apple (AAPL), Microsoft (MSFT) ve MicroStrategy'nin (MSTR) tokenize edilmiş hisse senetlerini işlem platformunda kademeli olarak listeleyecek. Stabilcoinlere benzer şekilde, hisse senedi tokenleri belirli temel varlıklara sabitlenir ve fiyatlarını yansıtır. Duyuruya göre, Binance'de listelenen her hisse senedi belirteci, ilgili hissenin bir adi hissesini temsil edecek.


Bu arada, hisse senedi tokenleri, Alman finansal hizmet sağlayıcısı CM-Equity AG tarafından tutulan ilgili şirketlerin "gerçek" hisseleri tarafından tamamen desteklenecek. Bu nedenle, hisse senedi token sahipleri, potansiyel temettüler de dahil olmak üzere temel hisselerin getirileri için tamamen uygun olacaktır.

Kademeli Kullanıma Sunma


Üç hisse senedi tokeni de Binance USD (BUSD) stablecoin ile alım satım çiftlerinde listelenecek. MicroStrategy (Binance Apple, Microsoft ve MicroStrategy Tokenize Hisselerini ListeliyorSTR / BUSD) ilk olarak bugün, eklenecek.


Apple (AAPL / BUSD) 28 Nisan Çarşamba 18: 30'da GMT'de listelenecek. Son olarak, Microsoft (MSFT / BUSD) hisse senedi token ticareti 30 Nisan Cuma günü aynı anda başlayacak. Yeni hisse senedi jetonlarının ticareti, geleneksel değişim saatlerini takip edecektir.


Binance açıklamasında; "Hisse Senedi Jetonlarının Ticareti […], CM-E tarafından nihai olarak belirlendiği üzere Çin Anakarası, Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri ve diğer kısıtlanmış yargı bölgelerinde ikamet edenler için mevcut değildir. İlgilenen tüccarlar, yalnızca tüm gerekli Müşterinizi Tanıyın ve diğer ilgili uyumluluk gereksinimlerini karşıladıktan sonra Hisse Senedi Jetonları ticareti yapabilecekler ”diye ekledi.


Hisse Senetleri ve Kripto İç İçe


As CryptoSlate bildirdi geleneksel stokları aktif son zamanlarda cryptocurrency odaklı ekosistemlerin entegre edilmektedir.


Örneğin, Ethereum tabanlı merkezi olmayan finans platformu Synthetix, kısa süre önce Sentetik Apple hisse senedi (sAAPL), Sentetik Amazon hisse senedi (sAMZN), Sentetik Netflix hisse senedi (sNFLX), Sentetik Facebook hisse senedi (sFB) ve Sentetik dahil olmak üzere bir sentetik hisse senedi koleksiyonu başlattı. Google hisse senedi (sGOOG) - toplu olarak "FAANG" olarak bilinir.


Aynı zamanda, geleneksel finans platformları kriptoya yaklaşıyor. Bunlardan biri, New York Borsası, Nisan ortasında , "İlk Ticaret NFT'leri" olarak hisse senetleri için fungible olmayan tokenler (NFT'ler) çıkaracağını duyurdu.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5 görüntüleme0 yorum
bottom of page