top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Bakkt Bitcoin Payments uygulamasını başlattı

Güncelleme tarihi: 28 Mar

Bakkt, kullanıcıların Bitcoin ve diğer dijital varlıkları satın almasına, satmasına ve harcamasına olanak tanıyan resmi ödeme uygulamasını başlattı.Bakkt Uygulaması Herkes Tarafından KullanılabilirBakkt, geçen yıl bir Erken Erişim Programı yürütmesine rağmen, uygulamasının genel kullanıcılar tarafından ilk kez kullanıma sunulması. Uygulama, kullanıcıların Bitcoin ile birlikte mağaza ödül puanları ve nakit bakiyeleri gibi diğer dijital varlıkları yönetmelerine olanak tanır. Kullanıcılar ayrıca 75'ten fazla markadan indirimli hediye kartları satın alabilirler.


Bu, kurumsal yatırımcılar için vadeli işlem platformu ve saklama çözümü de işleten Bakkt'ın ikinci büyük ürünüdür. Ancak uygulama perakende kullanıcıları hedefliyor.


Bakkt, kullanıcılara şu anda dolaşımda olan "1,2 trilyon dolarlık dijital varlıkların değerini ortaya çıkarmaya" yardımcı olmayı hedeflediğini söylüyor.

Marka Ortaklıkları ve Teşvikleri


Bakkt, uygulamayı birkaç büyük markayla ortaklaşa başlatıyor. Best Buy, Choice Hotels, Fiserve ve GolfNow ile özel fırsatlar ve ödül puanlarını yönetme yolları sunuyor.


Bakkt, Starbucks'ın Bitcoin'i kabul etmesine yardımcı olma girişimleriyle de dikkat çekti. Bu ortaklığın durumu hala belirsiz. Bununla birlikte, Bakkt'ın uygulamasının lansmanındaki en son basın açıklamasına göre, uygulama, kullanıcıların Starbucks Kart bakiyelerini yönetmelerine izin verecek. Kullanıcıları uygulamayı indirmeye teşvik etmek için Bakkt ayrıca promosyon teklifi olarak 1 milyon dolar veriyor.


Haber, PayPal'ın kullanıcıların uygulaması aracılığıyla Bitcoin harcamasına izin verdiği haberinden sadece günler sonra geliyor. Visa ve Mastercard, kripto harcama özellikleri sunma planlarını da bildirdi.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4 görüntüleme0 yorum
bottom of page