top of page
  • Yazarın fotoğrafıEmre Ata

Axie Infinity Coin (AXS) Nedir? Nasıl satın alınır? Analiz ve yorum

Axie Infinity Coin (AXS) Nedir? Nasıl satın alınır? Analiz ve yorum


Blockchain birçok şeyi mümkün kıldı. Bugün, ekonomik teşviklerle birlikte yepyeni oyun dünyaları mümkün. İnsanlar artık çok para kazanabilecekleri sanal gayrimenkullere sahipler. Ayrıca sanal kediler üretebilir ve onları satabilir veya takas edebilir, para kazanabilirsiniz.

Ve şimdi, Axie Infinity'de dünya çapındaki oyuncular, güçlü bir topluluğa katılma ve kendi seçtikleri oyunları oynama ve teşvik kazanma seçeneğine sahipler. Axie Infinity, her yerdeki kullanıcılar için merkezi olmayan, güvenli ve ekonomik odaklı oyun platformları geliştirmek için blok zincirinden yararlanan birkaç platformdan biridir. Bu makale, yerel belirteci AXS ile birlikte Axie Infinity evrenine bakmaktadır. Axie Infinity (AXS) Nedir? Nasıl satın alınır? Analiz ve yorum.



Axie Infinity Coin (AXS) Nedir? Nasıl satın alınır? Analiz ve yorum
Axie Infinity Coin (AXS) Nedir? Nasıl satın alınır? Analiz ve yorum


Axie Infinity, insanların oyun oynayarak ve ağa katkıda bulunarak jeton kazanabilecekleri dijital bir evrendir. Oyuncular evcil hayvanları (Axies olarak adlandırılır) için rekabet edebilir, toplayabilir, yükseltebilir ve krallıklar kurabilir. Şu anda oyuncular, Marketplace'teki aktif oyunculardan Axies satın alarak başlayabilirler.


Axie Infinity'nin varlıklarına ve verilerine üçüncü taraflarca erişilebilir, bu da geliştiricilerin Axie Infinity Evreninde araçlar ve yeni deneyimler oluşturabileceği anlamına gelir. Ekip, hem sosyal bir ağ hem de güçlü bir topluluğa ve para kazanma fırsatlarına sahip ekonomik bir platform olan bir platform oluşturmayı umuyor.


Axie Infinity'nin Mevcut Ürünleri


Savaş


Battle, Final Fantasy Tactics, Idle Heroes, vb. gibi oyunlardan ilham alan bir oyundur. Battle'da üç Eksen karşı karşıya gelir. Her turun başında, Axies'e sahip oldukları vücut bölümlerine göre kartlar verilir. Oyuncular daha sonra rakiplerinin seçeceği kartları dikkatlice tahmin ederken kazanma şanslarını artıran kartları seçeceklerdir.


Üreme


Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi, (Axies) büyütülebilir ve yeni doğanlar üretebilir. Evcil hayvanların su basmasını önlemek için, bir evcil hayvan yalnızca yedi kez yavru üretebilir. Küçük Aşk İksiri (SLP) her yeni evcil hayvan "doğduğunda" kullanılır. Oyunu PvE Macera modunda veya PvP Arena'da oynadığınızda SLP'ler kazanabilirsiniz.

Eksenlerin altı vücut parçası ve bir vücut şekli vardır. Her parçanın üç geni vardır: baskın (D), çekinik (R1) ve küçük çekinik gen (R2). Baskın gen, Axie'de hangi vücut bölümünün fiziksel olarak bulunacağını belirler. Üreme süreci boyunca, her bir gen yeni Axie'ye aktarılmak üzere durur. Bir vücut parçası için bir gen aktarılmazsa, vücut parçaları bir rasgeleleştirme işlemiyle oluşturulacaktır.


Arazi


Arazi, Axie ağındaki sanal gayrimenkuldür. Eksenlerin faaliyet gösterdiği yerler olarak hareket eden parsellere bölünmüştür. Oyuncular, oyun sırasında keşfedilecek çeşitli kaynak ve malzemelerden herhangi biriyle arsalarını yükseltebilirler. Arazi sahipleri, arazilerinde AXS jetonlarını keşfedebilir veya kaynakların kullanılabilirliğini kontrol etmek için bu arazilerde Eksenleri kullanabilir. Arsalar, değiştirilemez tokenler (NFT'ler) biçimindedir ve ağın serbest pazarında işlem görür.


Pazar Yeri


Axie Infinity Marketplace, oyuncuların Axies, Lands ve oyun içi öğeleri dünya çapındaki diğer oyuncularla takas etmesine olanak tanır. Axie Infinity ağı, Ethereum blok zincirinde çalıştığından, fiyatlar Ethereum'un yerel belirteci ETH'de verilir. Axies fiyatları 0,02 ile 100 ETH arasında değişmektedir. Daha yüksek taraf, yani 100 ETH aşırı görünebilir, ancak bunların, Şubat 2018'de orijinal ön satışta yaratılan Eksenler olan 'Origin' Eksenleri olduğu gerçeğiyle doğrulanır. Bu Eksenlerin muhtemelen asla görülmeyecek vücut parçaları vardır.


AXS Belirteci


AXS belirteci, Axie Infinity'nin yerel kripto para birimidir. Ekosistemde aşağıdaki rolü yerine getirir;


  • Yönetişim: Token sahipleri oylama yoluyla fonları stake edebilir ve ağ yönetiminde yer alabilir

  • Staking: Oyuncular AXS jetonlarını stake edebilir ve ödüller kazanabilir

  • Ödeme: Kullanıcılar AXS jetonlarını kullanarak ödeme yapabilir

  • Ödül mekanizması: Oyuncular ağda oyun oynayarak AXS jetonları kazanabilir


Topluluk Büyüme Stratejileri

Axie ekibi, topluluğu genişletmek amacıyla belirli stratejiler uyguluyor. Mevcut stratejiler şunları içerir;


  • Toplulukla sosyal medya kanalları, özellikle Discord aracılığıyla etkileşim kurun

  • İlerleme konusunda toplumu düzenli olarak bilgilendirin

  • İçerik üretmek ve daha fazla kullanıcı çekmek için özellikle aktif topluluk üyeleriyle bire bir çalışın

  • Axie oyunlarıyla etkileşim kurmak ve satın almak için hem bireysel hem de kurumsal yatırımcıları çekin


Gelecek stratejiler şunları içerir;


  • Yeni kullanıcıları çekmek için tavsiye programları uygulayın

  • Yeni Axie varlıkları üretmek için ünlü sanatçılarla ortak olun

  • Haberi yaymak için ana akım medya platformlarıyla işbirliği yapın

  • Stratejik girişimler için blockchain oyun alanında tanınmış oyuncularla ortak olun


AXS Değeri


10 Kasım 2020 itibariyle, AXS tokeni 0.300532 $'dan işlem gördü ve 16.034.239 $'lık bir piyasa değeri ile piyasada 384. sıraya yükseldi. Jetonun 24 saatlik hacmi 10.268.494 $ ve tüm zamanların en yüksek seviyesi 0.368715 (10 Kasım 2020) ve tüm zamanların en düşük seviyesi 0.123431 (06 Kasım 2020) bulunuyor.


AXS Nereden Nasıl Satın Alınır?


Bugün, USDT, BTC, BUSD ve BNB'nin bir piyasa çifti olarak listelendiği Binance'den AXS alabilirsiniz. Axie Infinity ağı Ethereum'a dayalı olduğundan, AXS jetonunu Ethereum uyumlu bir cüzdanda saklayabilirsiniz. Hepsi denenmiş ve test edilmiş seçenekler olan Ledger, Trezor, Trust Wallet, Atomic Wallet, MyEtherWallet, MetaMask, Guarda ile gitmeyi düşünün. BURAYA TIKLAYARAK BİNANCE HESABI AÇIN VE AXS SATIN ALIN.



Axie Infinity Coin (AXS) Nedir Nasıl satın alınır Analiz ve yorum 1
Axie Infinity Coin (AXS) Nedir Nasıl satın alınır Analiz ve yorum 1

Axie Infinity Coin (AXS) Nedir Nasıl satın alınır Analiz ve yorum 2
Axie Infinity Coin (AXS) Nedir Nasıl satın alınır Analiz ve yorum 2


Axie Infinity, gücü oyunculara geri veren birkaç blok zinciri tabanlı platformdan biridir. Axie'de oyuncular sadece oynamakla kalmayacak, aynı zamanda sadece katılım için kripto para da kazanacaklar. Ve bu tamamen merkezi olmayan ve güvenli bir ortamda. Axie, CryptoKitties gibi oyunların çılgın başarı seviyelerine ulaşabilecek mi? Bu görülecek durumda, ancak kripto dünyasında her zaman ilerleme için yer var.


Yatırım Yapmalı Mısınız?


Mark Cuban gibi büyük isimler Sky Mavis'e yatırım yaptı. Blockchain teknolojisinin gelecekte önemli bir rol oynayacağını görüyorlar. Axie Infinity, kriptoların oyun oynamayı değiştirebileceğini kanıtladı. Dahası, Axie Infinity yeni özellikler ekleyecek. Bunlardan biri AXS staking. AXS jeton sahiplerinin Axie Infinity'deki değişikliklere oy vermesini sağlar. Ayrıca, ödüller kazanabilirler.


Günümüzde video oyunları, müzik ve film endüstrilerinin toplamından daha büyük. Öte yandan, kriptolar bazı aksiliklere rağmen dünya çapında trend oluyor. Bu nedenle SLP ve AXS madeni paraları çok umut verici. Oyunlar ve kriptolar popüler hale geldikçe fiyatları da onlarla birlikte artacaktır. Ancak, son Bitcoin çöküşü bu büyümeyi yavaşlatabilir. Sonuç olarak, internet kripto hakkında kötü haberlerle dolup taşıyor. Size söylemedikleri şey, borsanın da vahşi fiyat değişiklikleri yaşadığıdır!


Pandemik dünya ekonomisini değiştirdi bildiğimiz gibi. Yatırımcılar, bu asi fiyat hareketlerine neden olarak riskten kaçınmaya çalışıyorlar. Yine de, hepsi herhangi bir şeye yatırım yapmanın bir parçası! Yatırım yapmak, portföyünüzün bazen değer kaybettiğini görmek demektir. Pek çok şey seçeneklerinizi karıştırabilir. Axie Infinity, Filipinler'deki bu Pandemi sırasında birçok insana gerçekten yardımcı oldu ve bazıları için geçim kaynağı oldu. Özellikle yeni başlayanlar için birbirine çok yardımcı olan bu oyunun sahip olduğu toplulukla bu oyunun daha da büyümesini bekliyorum. Oyunun uzun vadede neler sunabileceğini görmek beni çok heyecanlandırıyor.


Şimdiye kadar oyun hakkında bilmeniz gereken tek şey bu. Sorularınız veya açıklamalarınız varsa, bunları aşağıda paylaşmaktan veya Axie Inifinity'nin Resmi Web Sitesini ziyaret etmekten çekinmeyin.





Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: E68Q3TPC


Binance vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505


Düzenleyen: Emre Ata



Axie Infinity Coin (AXS) Nedir? Nasıl satın alınır?
Axie Infinity Coin (AXS) Nedir? Nasıl satın alınır?


6 görüntüleme0 yorum
bottom of page