top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Artık Portekiz'de Dogecoin (DOGE) ve Cardano (ADA) ile lüks apartman daireleri satın alabilirsiniz

Güncelleme tarihi: 29 Mar

Artık Portekiz'de Dogecoin (DOGE) ve Cardano (ADA) ile lüks apartman daireleri satın alabilirsiniz


İsviçreli kripto ödeme işlemcisi FNTX Capital Suisse, Portekizli mülk geliştiricisi 355 Developments ile işbirliği yaparak müşterilerin Bitcoin (BTC ), Dogecoin ( DOGE), Ethereum (ETH) ve Cardano (ADA) ile lüks apartman daireleri satın almalarına izin verdi. Duyuru, "Şirketin saklama, emanet, sabit paralar, kripto değişimi, fiat ödemeleri ve AML / KYC çözümleri, gayrimenkul operasyonlarını kolaylaştıracak ve geliştiriciler ve yatırımcılar için yatırım seçeneklerini genişletecek" dedi.


Gayrimenkul Satın Alma İçin Kripto Para


Ortaklık artık müşterilerin Portekiz Lizbon kentinde FNTX'in Emlak Borsası aracılığıyla modern bir şekilde gayrimenkul satın almalarına olanak tanıyor. Platform ayrıca desteklenen kriptoların fiyatlarını gerçek zamanlı olarak izler.


FNTX'in kurucusu David Rabbi, "Nihayetinde şimdi gerçekleşecek olan şey, hem emlak işinin, dünyanın en büyük varlık sınıfının hem de blok zinciri endüstrisinin geleceği hakkında çok şey söyleyecektir," dedi.


Duyuruya göre, FNTX artık ortaklığının 355 Developments ve diğer "en üst düzey konut projeleri" nin "insanların mülkleri pazarlama, arama, satın alma, satma ve yatırım yapma şeklini iyileştiren iş çemberini tamamlayacağını" umuyor.

Aynı zamanda, DOGE ve hızla ortaya çıkan knock-off'lar, çılgın fiyat rallileri sayesinde son zamanlarda çok fazla dikkat çekerken, firmalar kripto para birimlerinin hala riskli ve değişken bir teklif olduğuna dikkat çekti. Bu nedenle, "bazı kripto yatırımcıları gayrimenkule dönüşmeyi seçebilir."


CryptoSlate'in bildirdiği gibi, Tesla ve belki de dünyanın en ünlü "DOGE üyesi" olan SpaceX CEO'su Elon Musk, 52 milyon takipçisine DOGE ile elektrikli otomobiller için ödeme yapma seçeneği isteyip istemediklerini soran bir Twitter anketi başlattı. Görünüşe göre evet, yapacaklardı. Ancak aynı zamanda Tesla, çevresel kaygılar nedeniyle Bitcoin ödemelerini askıya aldığını duyurdu.


Hareket, kripto endüstrisindeki birçok kişinin eleştirilerine yol açtı. Bazıları Bitcoin'in çevresel etkisine dair endişelerin büyük ölçüde abartıldığını söylerken, diğerleri Tesla'nın konuyla ilgili görünüşte yetersiz araştırmasını eleştiriyor. Ancak umutlu apartman sahipleri şimdilik şikayet etmiyor.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

#Portekiz #FNTXCapitalSuisse #DOGE

4 görüntüleme0 yorum
bottom of page