top of page
  • Yazarın fotoğrafıKripto Haber Editörü

Anthony Scaramucci, insanların Bitcoin'de belirli bir yüzdeye sahip olması gerektiğine inanıyor

Güncelleme tarihi: 29 Mar

Anthony Scaramucci, insanların Bitcoin'de belirli bir yüzdeye sahip olması gerektiğine inanıyor


SkyBridge Capital kurucusu Anthony Scaramucci, insanların en azından bir miktar Bitcoin'e sahip olması gerektiğine söyledi. 2017 yılında 10 gün Beyaz Saray İletişim Direktörü olarak görev yapan Scaramucci, müşterilerine kripto para biriminde % 1 ile % 3 arasında bir pay sahibi olmalarını tavsiye ettiğini söyledi. BTC'deki tüm net değerinize sahip olmanızı önermediğini hızlıca ifade etse de, onlara bu fırsatı kaçırmamalarını gerektiğini söylüyor. Cuma günü CNBC'nin “Hızlı Para: İlk Yarı Raporu” nda Bitcoin'in 2021'deki fiyat hareketinin kurumsal talep de dahil olmak üzere kripto para birimine büyük talep olduğunu gösterdiğini belirtti. Ayrıca CNBC'ye SkyBridge Capital'in son geri çekilme sırasında Bitcoin satın aldığını söyledi.


Anthony Scaramucci, "Bitcoin maksimalisti olmanıza gerek yok," dedi ve portföylerine sadece küçük bir miktar kripto para ekleyen yatırımcıların önümüzdeki 5 ila 10 yıl boyunca çok mutlu olacağına inandığını da sözlerine ekledi.


Varlık sınıfı, gelişmekte olan bir değer deposu, dedi ve şu anda Bitcoin'e sahip olmak için "elmas ellere" ihtiyaç olduğunu ekledi. Anthony Scaramucci, CNBC'ye "Bitcoin'in ilk girişlerindeyiz, ilk girişin tepesindeyiz" dedi.


Bitcoin İçin Zor Zamanlar


Scaramucci her zaman Bitcoin'in bir savunucusu olmuştur. Küresel yatırım şirketi SkyBridge Capital şirketinin kripto para biriminde bir fonu var. Ancak yatırım danışmanının en son vokal desteği, BTC için mücadele anında geldi. Piyasa değeri açısından hala dünyanın önde gelen kripto para birimi olabilir, ancak 2021 Bitcoin için zor.


Nisan ayında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşırken, o zamandan beri bu tür bir ivmeyi yeniden kazanmak için mücadele etti ve o zamandan beri 50.000 $ seviyesinin üzerine çıktı. Ayrıca, bu haftaki raporlar, Bitcoin'in hakimiyet oranının 2018'den bu yana en düşük seviyesine düştüğünü belirtti. Elon Musk, 12 Mayıs'ta şirketi Tesla'nın artık BTC'de yapılan ödemeleri kabul etmeyeceğini duyurmasıyla işler düzelmedi.

Dogecoin'in (DOGE) fiyatını yükselttiği için bu yıl sosyal medyadaki varlığı ün kazanan teknoloji kralı, kararının Bitcoin ile ilişkili enerji kullanımının ortama zararlı olduğunu açık bir şekilde ortaya çıkardı. Ek olarak, bu yıl BTC'den gelen rekabetin gerçekten yükseldiğini gördü ve altcoinler fiyatı yakaladı.


Örneğin Ethereum (ETH), bu yıl şimdiye kadar% 450'den fazla yükseldi ve piyasa değeri açısından Visa'yı geçti. Şu anda piyasa değeri açısından en değerli beşinci kripto para birimi olarak sıralanmaktadır.


Scaramucci'den İyimserlik ve Destek


Altcoinlerin yükselmesine rağmen, Scaramucci olasılıkların Bitcoin lehine olduğu konusunda iyimser. Ona kripto para birimlerinin süper avcısı dedi. Bu arada, DOGE'nin müşterileri için ölçeğin çok ötesinde olduğunu söyledi.


Bu hafta Bitcoin'e desteğini ifade eden tek kişi o değil. Twitter and Square'in kurucusu Jack Dorsey ise 14 Mayıs'ta BTC'nin her şeyi daha iyi hale getirdiğini belirten bir tweet attı: "Her zaman Bitcoin'i iyileştirmek için çalışacağız."


Bu, Square'in kendi tweet'inde Square'in Bitcoin stratejisinin değişmediğini iddia eden CFO'su Amrita Ahuja'ya yanıt olarak geldi: "Bitcoin Temiz Enerji Girişimimiz aracılığıyla daha yeşil bir gelecek için çalışmak da dahil olmak üzere bu topluluğa derinden bağlıyız."


Bitcoin, son haftalarda altcoinler yükselirken mücadele ederken bile hala sahip olunması gereken kripto para birimidir, bu yüzden insanlara en azından biraz tutunmalarını tavsiye ediyor, çünkü 'kaçış hızına' ulaşan tek kripto para birimi.


Bu makalede yer alanlar tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

#AnthonyScaramucci #SkyBridgeCapital #Bitcoin

4 görüntüleme0 yorum
bottom of page